Marţi, 23 aprilie 2024 - 11:25:09
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


BUCUREŞTI/Supermarket jefuit de trei persoane înarmate


8 februarie 2013

În noaptea de joi spre vineri a avut loc o spargere la un supermarket Lidl din sectorul 4 al Capitalei. Trei hoţi au intrat peste angajatele centrului comercial din cartierul Berceni, le-au imobilizat şi mai apoi au fugit cu banii din casa de marcat. După ce şi-a revenit din şoc, una dintre angajate a anunţat poliţia

Spargerea a avut loc joi noaptea, în jurul orei 2.30, când trei persoane cu feţele acoperite au pătruns în supermarketul Lidl de pe strada Turnu Măgurele şi au imobilizat cele trei angajate care se aflau în acel moment în clădire.

"Din primele cercetări, în jurul orei 2.30 o femeie a sesizat pe stradă o patrulă de ordine publică a secţiei 25 poliţie. Femeia le-a spus că trei persoane mascate, doi bărbaţi şi o femeie, ar fi intrat în supermarketul de pe strada Turnu Măgurele, din sectorul 4 al Capitalei. Au fost trei persoane imobilizate. Se pare că este vorba de o infracţiune de tâlhărie, urmează să stabilim circumstanţele producerii acestui eveniment", a declarat, la România TV, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Alexandru Nicolae.

Cele trei angajate au fost audiate de poliţişti, iar una dintre acestea, care în timpul jafului a suferit un atac de panică, a spus că i s-a părut că unul dintre indivizi era înarmat cu un pistol, însă nu a fost sigură de acest lucru.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro