Vineri, 29 martie 2024 - 11:08:40
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Patronul Edy Spedition mort într-un accident rutier


30 mai 2012

edyAlin Alexandru Popa, proprietarul firmei de transport Edy Spedition, s-a stins din viaţă miercuri după amiază, într-un accident, între localităţile Şag şi Jebel. El conducea un Mercedes, a intrat într-o depăşire neregulamentară şi s-a izbit de un TIR care venea din faţă.

În ediţia din 2011 a topului Forbes 500 Miliardari, averea lui Alin Popa a fost 20-21 milioane de euro.

Antreprenorul Alin Popa, în vârstă de 41 de ani era extrem de discret. Nu acorda interviuri şi nici nu îi plăcea să pozeze. În ultimul interviu, acordat pentru Forbes România, anul trecut, milionarul în euro a povestit cu plăcere despre planurile sale de viitor. În ediţia din 2011 a topului Forbes 500 Miliardari, averea lui Alin Popa a fost  20-21 milioane de euro.

În 2011 s-au împlinit 20 de ani de la înfiinţarea grupului Edy, unul dintre principalii jucători de pe piaţa de transporturi rutiere de marfă din România, controlat de omul de afaceri Alin Popa din Hunedoara. Un business pornit de la zero - un exemplu de model de succes pentru tinerii antreprenori - şi care a ajuns în două decenii de activitate la afaceri de 520 milioane de lei şi o flotă de peste 1.100 de camioane. Iar planurile investitorului nu s-ar fi oprit aici, dacă nu s-ar fi întâmplat acest oribil accident. Priorităţile erau dezvoltarea edy International Spedition, precum şi diversificarea portofoliului edy Logistics.

Cum a ajuns însă aici antreprenorul din Hunedoara care îşi făcea debutul în afaceri la vârsta de doar 19 de ani?

După cum el însuşi ne povestea, anul trecut, s-a lansat în business pornind de la zero - se întâmpla la începutul anilor 1990 când făcea primele transporturi de mărfuri cu ajutorul a câteva camioane second-hand. A avut şi noroc, pentru că a reuşit repede să prindă clienţi de top. Astfel, în 2003, încheia un contract de transport cu Coca-Cola, primul client de marcă din portofoliu, care punea bazele unui parteneriat care se menţine şi în prezent.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro