Vineri, 19 aprilie 2024 - 8:34:40
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Valeriu Steriu: Fuziunea UNPR-PMP nu este în pericol. Se încearcă manipularea membrilor UNPR pentru interesele unui grup restrâns


18 noiembrie 2016

Trebuie precizat foarte clar că fuziunea dintre UNPR şi PMP nu este în niciun pericol pentru că instanţa judecătorească a respins, ieri, 17 noiembrie, intervenţia unor foşti membri UNPR. Practic, nu mai există nicio cale de atac la adresa fuziunii, a declarat Valeriu Steriu, vicepreşedinte PMP şi fost lider al UNPR, într-un comunicat de presă

În mod mincinos şi manipulator, s-a comunicat suspendarea fuziunii, când, de fapt, magistraţii au decis suspendarea contestaţiilor aduse fuziunii UNPR-PMP, măsură de natură să vină în ajutorul procesului de definitivare a fuziunii.

În acest moment asistăm strict la o întărziere birocratică, generată de termenele instanţei, care va fi fixat in zilele urmatoare.

În al doilea rând, trebuie spus că actualele zbateri politice ale unor auto-proclamaţi disidenţi din UNPR, nu sunt decât maşinaţiunile a câtorva foşti preşedinţi de organizaţii, ceea ce îi face să nu fie reprezentativi nici din punct de vedere politic, nici din punct de vedere electoral. Cei care se revendică şi se proclamă în prezent drept liderii salvatori ai UNPR sunt, în fapt, proveniţi din PPDD şi nu au nimic în comun cu spiritul UNPR, fiind până nu de mult, chiar adservari politici ai UNPR

Recentele demersuri apărute în spaţiul public sunt făcute în ciuda voinţei manifestate de miile de delegaţi UNPR şi PMP de la Congresul de fuziune din iulie. Miza acestui grup sunt aleşii locali ai UNPR, pe care încearcă să-i dirijeze ca să le servească intereselor personale sau de grup.

Fac un apel către toţi consilierii locali ai UNPR să se detaşeze de încercările de influenţă ale acestor impostori, care ţin şedinţe şi reuniuni fantomă!

Fac un apel către toţi aleşii locali ai UNPR să rămână alături de liderii lor judeţeni sau regionali care candidează pe listele PMP şi să nu fie victime ale unui război de culise demarat de nişte oameni supăraţi că au pierdut şansa de a se înfrupta încă patru ani de zile din resursele Parlamentului.

Împreună cu colegii mei din conducerea legitimă a UNPR şi PMP, analizez inclusiv posibilitatea introducerii unor plângeri penale pentru uzurparea calităţii oficiale împotriva celor care abuzează de o calitate pe care nu o deţin de drept şi de fapt.
 

 

SURSA Comunicat de presă Valeriu Steriu PMP



Realizat de catre STIRIACTUALE  la comanda PMP Prahova Cod AEP 11160002


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro