Marţi, 19 martie 2024 - 9:55:56
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


La Ciorani, de peste 24 de ore fără curent electric! Primarul permanent pe teren, alături de echipele Electrica!


26 ianuarie 2019

 

Clipe grele la Ciorani! De mai bine de 24 de ore localnicii nu au curent electric, avaria afectând mai multe localităţi din zona de Sud Est a judeţului Prahova.

Primarul Marin Voicu a ţinut legătura cu cei de la Electrica, însoţind echipele Electrica pe teren.

"Ţin legătura permanent cu conducerea celor de la Electrica şi în cel mai scurt timp avaria va fi rezolvată. Din păcate cu vremea rea nu prea ai cum să te pui, iar permanent pot să apară probleme, pe care trebuie să le rezolvăm din mers. Le mulţumesc locuitorilor din Ciorani pentru că au înţeles că problema este generală şi că autorităţile locale încearcă să rezolve rapid situaţia"
, ne-a spus Marin Voicu, primarul comunei Ciorani.

Avaria care i-a lăsat fără curent electric pe locuitorii din Ciorani afectează şi localităţile Fulga, Boldeşti Grădiştea, Sălciile, Tătaru şi Pietricica, în total 8000 de abonaţi nefiind alimentaţi cu energie electrică.

Conform purtătorului de cuvânt al  Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae, pentru asigurarea necesităţilor populaţiei din zonele afectate, ISU Prahova asigură alimentarea în localitatea Boldeşti Grădiştea cu un container de mare capacitate generator de curent electric (de iluminat tip IV).

Generatorul are o capacitate de 450 kVA şi permite aprovizionarea temporară a unor localităţi cu energie electrică în cazul în care reţeaua publică cedează din cauza vremii neprielnice . Containerul asigurat de ISU Prahova alimentează cu energie electrică 200 de gospodării din satul Boldeşti al comunei Boldeşti Grădiştea.
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro