Miercuri, 28 octombrie 2020 - 6:35:15
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Liberalii prahoveni sunt somaţi să înceteze atacurile la persoană şi ameninţările


24 noiembrie 2016

Social democraţii prahoveni solicită liberalilor să înceteze atacurile la persoană şi ameninţările şi să înceapă o campanie corectă, bazată pe prezentarea programelor politice.

"Asistăm la tot felul de ameninţări, de atacuri la persoană. Este anormală această campanie, dar le înţeleg disperarea. Când sondajele te clasează pe locul trei începi să ataci, sperând că păcăleşti electoratul. Noi ne-am propus să nu răspundem acestor atacuri şi să ducem o campanie decentă. Ne întâlnim cu oamenii din judeţ, le prezentăm programul nostru electoral, fără a face referire la vreun alt competitor politic", a spus Bogdan Toader, liderul PSD Prahova, într-o conferinţă de presă.

"Este interesant că liberalii critică programul de asfaltare al Consiliului Judeţean Prahova, dar au mers în judeţ, în locurile în care se lucrează şi le-au spus oamenilor că ei sunt cei care repară drumurile. Asta nu este minciună? Păi ori nu eşti de acord, ori minţi oamenii", a spus Radu Oprea, candidat PSD pentru un nou mandat de senator.

Laura Moagher, candidat pentru Camera Deputaţilor, nu înţelege de ce liberalii recurg la atacuri personale. "Familia mea sunt cei trei copii ai mei şi soţul meu decedat. Ar fi anormal să fie implicaţi în lupta electorală. Vrem o dezbatere pe proiecte şi idei, aşa cum se întâmplă în orice ţară civilizată", a declarat Moagher.

Social democraţii nu înţeleg, însă, implicarea de către liberali a Primăriei Ploieşti în campania electorală.

"Am urmărit clipul electoral al PNL Prahova. Am primit şi fluturaşii, cu însemnele PNL, prin care suntem îndemnaţi să devenim consilieri onorifici ai primarului Adrian Dobre. Este o încălcare clară a regulilor electorale. Una era dacă primarul Dobre inaugura o şcoală, o grădiniţă şi se lăuda că este făcută de liberali şi alta să implici Primăria Ploieşti în campanie direct. În materialele PNL sunt folosite datele oficiale ale Primăriei Ploieşti, adrese de mail, numere de telefon, ceea ce este ilegal. Legea spune că nu le poţi promite oamenilor diverse avantaje. Ori dacă promiţi excursii, intrări gratuite la evenimentele Primăriei, cum se numeşte", a mai spus Bogdan Toader.

Social democraţii au promis că nu vor răspunde atacurilor PNL Prahova, iar candidaţii PSD vor încerca să ajungă în cât mai multe localităţi şi să discute cu cât mai mulţi prahoveni.Realizat de către STIRIACTUALE la comanda PSD Prahova C.U.I MF 11160007

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(54 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Clinica Roua

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 octombrie 2020
Autentificare
stiriactuale.ro