Joi, 26 noiembrie 2020 - 4:08:30
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

(E) Disperaţi că pierd alegerile, PSD-ALDE fac asfaltări pe ploaie şi lapoviţă, la zero grade


22 noiembrie 2016

După ce ani de zile cetăţenii şi primarii din mai multe zone ale Prahovei au solicitat Consiliului Judeţean asfaltarea drumurilor judeţene pline de gropi în care îşi rup maşinile, iată că marele şef pesedist de la judeţ s-a hotărât să îi bage în seamă. Cum? Nici nu se putea altfel decât în campania electorală, în cel mai clar mod de batjocură şi lipsă de respect faţă de oameni şi banul public.

Chiar dacă primarii au solicitat asfaltările/reparaţiile de luni sau chiar de ani de zile, pesediştii, care alături de ALDE deţin conducerea consiliului judeţean, au decis că cel mai bun moment pentru lucrare este luna noiembrie, în a doua parte a ei, când temperaturile coboară frecvent sub zero grade!

Trebuie să recunoaşteţi că este o dovadă de maxim tupeu şi aroganţă să torni asfalt la zero grade! Trebuie, cu adevărat, să nu-ţi pese de oameni sau de banii publici.

În opinia noastră, cheltuirea a zeci de miliarde de lei din bugetul public pe ”asfaltări” de mântuială pe drumurile judeţene lăsate în mod intenţionat de izbelişte ani de zile reprezintă încă o dovadă a faptului că PSD-ALDE nu au niciun fel de respect faţă de cetăţean.

Cu toţii ştim că aceste lucrări sunt făcute doar pentru câştiga voturi la alegerile din decembrie, cum ştim că pe drumurile astfel ”asfaltate” vor apărea din nou gropi până la primăvară.

Gropi în care oamenii îşi vor rupe din nou maşinile. Dar, nu e aşa, asta nu contează cât timp pe 11 decembrie vor vota ”corect”, gândesc şefii PSD-ALDE ai Consiliului Judeţean.

Disperatele asfaltări electorale care se întâmplă acum pe mai multe drumuri din judeţ reprezintă încă o dovadă clară a modului iresponsabil şi a lipsei de respect faţă de cetăţean în care PSD-ALDE gestionează banul public. Ele sunt indicatorul clar al unui lucru: sunt în stare de orice să nu piardă puterea pe care o simt că le scapă printre degete. Pentru că despre asta vorbim: PSD-ALDE simt că au pierdut deja alegerile în Prahova.

În plus, avem informaţii că documentaţia care a stat la baza Caietul de sarcini a fost întocmită greşit, fără nicio legătură cu realitatea. De exemplu, a fost prevăzută turnarea unui strat uniform de 4 centimetri de asfalt în condiţiile în care porţiunile de drum care au fost alese pentru asfaltare erau într-o stare de gravă deteriorare. Nu au fost prevăzute lucrări pregătitoare cum ar fi frezare, plombare, decopertare sau turnarea unui strat egalizator .

Cu această ocazie, PNL Prahova îl atenţionează pe preşedintele PSD Prahova, Bogdan Toader, momentan preşedinte al Consiliului Judeţean cu sprijinul ALDE, că va face plângere penală pentru prejudicierea bugetului CJ Prahova, pentru fiecare fisură sau groapă apărută în asfaltul turnat pe ploaie, lapoviţă sau la zero grade exclusiv din motive electorale.

Grupul consilierilor judeţeni PNL solicită de urgenţă convocarea unei şedinţe extraordinare a Consiliului Judeţean în care conducerea să prezinte prahovenilor o dare de seamă asupra costurilor acestei operaţiuni electorale iresponsabile.

De asemenea, solicităm instuţiilor statului să verifice dacă nu cumva în această situaţie discutăm despre abuz în serviciu şi despre o cheltuială electorală, în folosul PSD-ALDE, care încalcă inclusiv legea electorală prin această formă de mituire.

Ataşăm imagini care dovedesc batjocura şi risipa marca PSD-ALDE.

https://drive.google.com/open?id=0Bzy1GCshC2JvajZ5VGJ6dU10VjQ

https://youtu.be/dLFB5GVEfqQ


Publicat de către STIRIACTUALE  la comanda PNL Prahova C.U.I MF 11160004
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(599 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Pro Romania- Forta ta in Parlament

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateClinica Roua

Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 noiembrie 2020
Autentificare
stiriactuale.ro