Duminică, 28 aprilie 2024 - 1:16:23
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


VIDEO Impresionant! Mesajul emoţionant al soţiei candidatului Mircea Radu la Primăria Brazi! Filmuleţul care schimbă soarta alegerilor locale!


22 septembrie 2020

Campania pentru alegerile locale din 27 septembrie a dat naştere foarte multor pasiuni în judeţul Prahova. Încrâncenarea unor candidaţi a dus la conflicte şi la certuri în familii, a destrămat prietenii de o viaţă şi a distrus iremediabil imaginea unor oameni bine văzuţi în comunităţi locale.

În tot acest dezastru uman, ne-a atras atenţia un filmuleţ postat pe reţeaua de socializare Facebook de soţia unui candidat din Prahova.

Este vorba despre Mircea Radu, candidatul PSD la Primăria comunei Brazi, iar filmuleţul postat de Reli, soţia sa îţi înmoaie efectiv genunchi şi dacă până mai ieri te gândeai dacă merită să mergi la vot, acum ai motivul. Bineînţeles dacă eşti locuitor al comunei Brazi...

Mesajul lui Reli Radu este impresionant cu atât mai mult cât soţia candidatului se luptă cu o boală gravă, dar a găsit puterea necesară să îşi susţină soţul în bătălia electorală.

Este mesajul unui om educat, care lasă deoparte problemele personale, şi demonstrează că familia este întotdeauna pe primul lor şi că îşi susţine soţul, la bine şi la rău, deci inclusiv în bătălia electorală.

Felicitări, doamnă! Vă ţinem pumnii să treceţi pentru bătălia pentru sănătate şi suntem convinşi că primarul Mircea Radu va avea în dumneavoastră un partener şi un sfătuitor de nota 20!

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro