Miercuri, 24 aprilie 2024 - 11:52:34
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


ALDE îşi continuă campania electorală în Prahova


30 noiembrie 2016

Deputatul Graţiela Gavrilescu, candidat pentru un nou mandat din partea ALDE Prahova, şi Teodor Meleşcanu, candidat pentru Senat pe listele ALDE Prahova, au mers la Plopeni şi la Câmpina pentru a le prezenta alegătorilor oferta lor electorală.

"Astăzi, am fost, în campanie, alături de domnul Teodor Meleşcanu şi colegi din ALDE Prahova, la Plopeni şi Câmpina, unde ne-am unit forţele cu cele ale organizaţiilor locale.
Am încercat să ne întâlnim cu cât mai mulţi localnici, cărora, ca de obicei, le-am prezentat oferta noastră electorală şi candidaţii noştri pentru Parlament.
Le mulţumim tuturor pentru amabilitatea şi disponibilitatea de a sta de vorbă cu noi, pe care le-au dovedit!
În continuare, însă, nu o să vă împărtăşesc, aşa cum obişnuiam, problemele care ne-au fost semnalate, ci altceva: momentul special, în care, întâmplător, am reîntâlnit, astăzi, după mult timp, o familie tânără, cu trei copii, dintre care unul imobilizat la pat, iar soţia… dependentă de dializă.



Ne-am recunoscut cu plăcere şi am stat destul de mult de vorbă.
Rar mi-a fost dat să văd atâta demnitate şi atâta putere de a-şi duce crucea câtă am văzut în ochii acelor oameni! Sigur, mi-au spus că le este greu, pentru că doar tatăl lucrează, pe un salariu mai mult simbolic, dar că vor trece cu bine de toate, pentru că, poate…dacă… cel mic ar putea avea şansa unei ameliorări… şi ceilalţi doi copii sunt perfect sănătoşi şi învaţă bine…

…Şi acesta este doar unul dintre multele cazuri de familii în sânul cărora se nasc şi cresc copii cu dizabilităţi pentru care societatea se dovedeşte, dacă nu indiferentă, cel puţin (încă) nepregătită!

Nepregătiţi suntem şi pentru adulţii cu dizabilităţi, pentru integrarea lor socială, aşa cum este aceasta posibilă în statele membre dezvoltate!
Legea 448/2006, promulgată în mandatul Tăriceanu, va trebui, urgent, amendată de viitorul Parlament, pentru că, în aceşti 10 ani, pur şi simplu nu s-a mai făcut nimic în acest domeniu.

Sper ca, împreună cu Asociaţia Naţională a Specialiştilor în Dizabilitate şi colegii mei din ALDE, să reuşim să facem acest lucru, încă din prima sesiune a viitorului Parlament!",
a scris Graţiela Gavrilescu pe pagina personală de Facebook.

Publicat de STIRIACTUALE.RO la comanda ALDE Prahova CUI MF 11160008

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro