Marţi, 16 aprilie 2024 - 2:31:23
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


(E) ”Suntem prea săraci să ne mai batem joc de banii prahovenilor” – George Ionescu, locul 1 la Camera Deputaţilor din partea PNL Prahova


6 decembrie 2016

Invitat în emisiunea Momentul Adevărului, de la Valea Prahovei TV, deputatul George Ionescu, candidat pentru un nou mandat din partea PNL Prahova, a povestit un moment de-a dreptul revoltător, care i-a avut drept protagonişti pe preşedintele CJ Prahova Bogdan Toader şi pe Rodica Paraschiv, fost prefect şi director al Direcţiei de Drumuri din cadrul CJ Prahova timp de aproape 20 de ani.

”M-am întâlnit cu domnul preşedinte al CJ şi cu doamna Paraschiv pe drumul către Baba Ana. Doamna Rodica Paraschiv este specialist în drumuri. Vă spun că, după ce au turnat asfaltul, acolo unde erau gropile s-a surpat. I-am spus doamnei: Doamnă Paraschiv, de ce-l turnaţi peste gropile astea? Uitaţi, în urma compactorului a rămas groapă. Mi-a spus: Nu-i problemă, că mai băgăm nişte asfalt peste groapă. Nu s-a băgat asfalt iar acum sunt gropi. Probabil că a uitat să se mai ducă să bage asfalt peste groapa respectivă. Din cauza asta am reacţionat”, a susţinut George Ionescu în cadrul emisiunii Momentul Adevăratului, difuzată zilele trecute pe Valea Prahovei TV.

Publicat de către STIRIACTUALE  la comanda PNL Prahova C.U.I MF 11160004

 

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 16 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro