Vineri, 19 aprilie 2024 - 8:53:53
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cea mai puternică organizaţie prahoveană a Partidului Naţional Democrat susţine listele PMP


6 decembrie 2016

Organizaţia PND din comuna Ariceştii-Rahtivani a decis să susţină, la alegerile parlamentare din 11 decembrie, listele de candidaţi ai Partidului Mişcarea Populară, în pofida protocolului pe care acest partid l-a semnat, la nivel naţional, cu PNL. Potrivit membrilor organizaţiei, această decizie este consecinţa „aroganţei” şi a „atitudinii sfidătoare” dovedite de PNL faţă de reprezentanţii PND. De asemenea,  membrii PND Ariceştii-Rahtivani apreciază că Partidul Mişcarea Populară se conturează ca o mişcare nouă, formată în mare parte din oameni care nu au mai făcut politică şi care prezintă încredere că vor respecta agenda şi opinia membrilor partidelor nereprezentate în Parlament, dar care au câştigat încrederea prahovenilor în alegerile locale.

La alegerile locale din luna iunie 2016, PND a câştigat cinci mandate de consilier local în comuna Ariceştii-Rahtivani, devenind cea mai puternică filială prahoveană a acestui partid. În comună trăiesc aproape 9000 de prahoveni.

„Le mulţumim pentru susţinere inimoşilor membri PND din Ariceştii-Rahtivani şi ne angajăm să îi reprezentăm cu cinste atât pe dumnealor, cât şi pe zecile de mii de prahoveni care ne vor acorda votul duminica viitoare”, spune Cătălina Bozianu, preşedintele Partidului Mişcarea Populară-Prahova.


Realizat de catre STIRIACTUALE  la comanda PMP Prahova Cod AEP 11160002


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro