Joi, 28 martie 2024 - 12:32:09
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Pro si contra Brexit


19 iunie 2016

Ziarul britanic de Sâmbătă, Sunday Telegraph, de orientare politică centru-dreapta, care se vinde în 371.000 de exemplare, a chemat sâmbătă la ieşirea din UE, notează Reuters.

Ziarul conservator Mail on Sunday  cu un tiraj în jur de  1,4 milioane exemplare, sprijină campania pentru ca ţara să rămână în Uniunea Europeană, a anunţat redactorul-şef adjunct al publicaţiei sâmbătă, informează Reuters.

Ziarul, lider de piaţă duminică împreună cu The Sun on Sunday, scrie: "Pentru o mai sigură, mai liberă, mai prosperă — şi da, o şi mai mare Mare Britanie - vă îndemnăm să votaţi să rămânem", potrivit unui mesaj postat de David Rose pe Twitter.

Printre altele, sprijinul pentru ca Marea Britanie să rămână în Uniunea Europeană îşi revine, a notat un director de la YouGov după ce două sondaje ale acestui institut au arătat sâmbătă o schimbare şi un impuls spre tabăra "In", pentru menţinerea ţării în bloc.

"Ne aflăm acum în ultima săptămână a campaniei pentru referendum şi o revenire spre status quo-ul pare să fie în plină forţă", a declarat Anthony Wells într-un post pe blog, citat de Reuters.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro