Marţi, 19 martie 2024 - 4:40:45
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Sezonul de ski continuă în Prahova


8 februarie 2021

Părinţii şi-au eliberat programul şi au alocat fonduri suplimentare pentru a petrece vacanţa copiilor cu activităţi în aer liber, prin urmare toate domeniile schiabile din Prahova au fost luate cu asalt în prima săptămână din februarie, de asemenea şi unităţile de cazare au fost ocupate în procent de peste 95% în toată zona montană, anunţă Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova.

Operatorii din cele trei staţiuni montane prahovene au întâmpinat turiştii cu diverse activităţi, de exemplu la Sinaia s-a deschis un Super-Snowpark, cu trambuline pentru cei îndrăzneţi şi un family track pentru toate vârstele; la Buşteni a avut loc Cupa Caraimanului, iar la Azuga s-au organizat tabere de ski.

În plus duminică s-a deschis pârtia Carp din Sinaia, una dintre cele mai dificile pârtii de schi omologate din România.

"Carpul este una dintre cele mai dificile şi abrupte pârtii omologate din ţara noastră. Şi cu siguranţă, una dintre cele mai frumoase. Pentru prima dată în istoria oraşului Sinaia am amenajat-o integral şi o deschidem, oficial, mâine. Amenajarea Carpului a fost o provocare care a început în urmă cu mai mult timp. Am achiziţionat un utilaj care să poată face faţă înclinaţiei. Chiar şi aşa, s-a muncit în condiţii foarte dificile, dar rezultatul este fenomenal!", a declarat primarul staţiunii Sinaia, Vlad Oprea, conform unei postări pe pagina oficială de facebook a primăriei.

Ofertele unităţilor de cazare contiună, astfel o vilă de 3 stele din Sinaia propune un sejur cu 3 nopţi de cazare în cameră dublă şi mic dejun la doar 330 lei/ persoană.          

În acest moment instalaţiile pe cablu sunt închise din cauza vântului, dar se aşteaptă ca în zilele următoare vremea să-şi revină şi astfel iubitori sporturilor de iarnă să se bucure în continuare de zăpadă. În perioada 12-13 februarie va avea loc KidsSki Challenge la Azuga.

Şi zonele de deal ale judeţului au fost căutate la începutul lui februarie, cum ar fi Câmpina şi Slănic, unde turiştii au fost atraşi de cel mai mare planetriu 4K din România, care prezintă ”Cerul de sub pământ”.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro