Marţi, 19 martie 2024 - 7:23:03
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Activităţile de relaxare preferate de sportivii faimoşi


27 februarie 2021

 

Află care sunt activităţile preferate cu ajutorul cărora se relaxează sportivii faimoşi din întreaga lume. Detalii interesante în articol.

În momentul în care ajungi faimos şi toată lumea te cunoaşte este imposibil să nu se afle şi care sunt activităţile tale preferate în timpul liber. Unii preferă activităţi care pot părea ciudate pentru nivelul financiar atins de aceste personaje faimoase, precum cusutul (Meryl Streep), colecţionarea de cuţite (Angelina Jolie) sau colecţionarea de maşini de scris vechi (Tom Hanks). Alţii, precum Sergey Brin (co-fondator Google) caută să îşi ridice nivelul de adrenalină la maxim prin intermediul sporturilor extreme.

Cei precum Marrisa Mayer (CEO Yahoo) se orientează către activităţi casnice (gătit) şi sportive - şah, aşa cum este cazul lui Richard Branson (CEO Virgin Group) sau bridge (Bill Gates). Mai este şi cazul celor care îşi urmează pasiunile, precum George W. Bush (pictura) sau cântatul la ukulele (Warren Buffet). Desigur, oamenii se întreabă cel mai adesea ce fac cei mai populari sportivi ai lumii atunci când vor să se relaxeze. În cele ce urmează vom afla care sunt activităţile preferate ale unora dintre cei mai faimoşi atleţi din lume!

Cum se relaxează fotbaliştii în timpul liber?

Este cunoscut faptul că mare parte dintre jucătorii de fotbal preferă să se relaxeze jucând diverse tipuri de jocuri, inclusiv cele de cazinou. Wayne Rooney este unul dintre cei care preferau să joace la cazinou (ruletă şi blackjack), prilej de divergente între acesta şi soţie. Se pare că pe vremea când o făcea nu existau cazinouri online, rotiri gratuite şi bonusuri promoţionale ori platforme mobile pentru joc.

Însă nu este singurul fotbalist care preferă să se relaxeze cu astfel de jocuri – Cristiano Ronaldo joacă poker (a participat în 2013 la un turneu important în Barcelona), la fel cum o face şi Gerard Pique. Fundaşul de top al Barcelonei a participat la o competiţie de poker în Las Vegas, în 2014. Iar lista fotbaliştilor care preferă sportul minţii ca mod de relaxare în timpul liber este lungă, printre cei mai cunoscuţi numărându-se Neymar şi Ronaldo, fostul star brazilian al fotbalului mondial.

Desigur, mulţi sportivi preferă să se bucure de simulatoarele de fotbal, aşa cum sunt Fifa, PES sau Championship Manager (printre cei mai cunoscuţi se numără Lionel Messi, Ousmane Dembele,  Alex Lacazette şi Mezut Ozil). Fornite este un alt joc video preferat de jucătorii de fotbal, Julian Draxler şi Mezut Ozil fiind printre cei mai pasionaţi. Iar lista celor pasionaţi de jocurile video este completată de Andrea Pirlo, Marcus Rashford şi Antoine Griezmann.

Sunt şi jucători care s-au orientat către jocurile de societate, aşa cum este fundaşul celor de la Manchester United – Axel Tuanzebe – care chiar a stabilit un record la Hungry Hippos (cel mai rapid joc rezolvat – 17, 36 de secunde). Şi se pare că a reuşit să îi convingă şi pe ceilalţi jucători ai echipei să se relaxeze jucând acest joc. Partidele de golf se numără printre celelalte activităţi de relaxare ale unor fotbalişti importanţi, aşa cum este cazul lui Gareth Bale.

Modalităţile de relaxare ale celorlalţi sportivi

Tenismenii sunt o altă categorie de sportivi care caută să se relaxeze în diverse moduri înainte şi după meciurile importante pe care le dispută. Nick Krygios este pasionat de jocurile video, Fornite şi Fifa fiind pe lista preferatelor acestuia, simulatorul de fotbal fiind şi preferatul lui Alexander Zverev. Muzica este modul de relaxare a lui Gael Monfils, iar Simona Halep preferă să se plimbe pentru a se relaxa la maxim.

Fiecare atlet vede relaxarea într-un mod diferit, Shaquille O’Neal, de exemplu, relaxându-se la cumpărături pentru familie (se pare că a cumpărat Mercedes-uri pentru toţi membrii familiei). Floyd Mayweather este cunoscut pentru extravaganţele sale, iar faptul că joacă în mod frecvent la pariuri (dar şi câştigă) îi completează aura de persoană căreia îi place să iasă în evidenţă.

Oricât de extravagant ar fi Mayweather, acesta nu se compară cu cei trei tigri bengalezi achiziţionaţi de Mike Tyson (pe a căror alimentaţie a cheltuit peste 200,000 de dolari). Sau cu achiziţionarea unui pat uriaş, ca în cazul baschetbalistului Al Jefferson de la Utah Jazz ori cu un avion privat în valoare de 30 de milioane de dolari, aşa cum a procedat Michal “Air” Jordan.

Aceste modalităţi de relaxare folosite de sportivi ne arată că mulţi dintre ei nu se diferenţiază de restul oamenilor şi că se distrează în acelaşi fel cu aceştia. Jocurile video, de cazinou, de societate, muzica sau plimbările reprezintă o variantă la îndemâna fiecăruia din noi, aşa că ne putem distra la fel ca sportivii de top în timpul liber!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro