Marţi, 19 martie 2024 - 11:25:04
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Prime Kapital lansează primul proiect de regenerare urbană de tip mixed-use din Ploieşti


29 noiembrie 2021



Investitorul şi dezvoltatorul imobiliar Prime Kapital, unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori imobiliari din România, dar şi din Europa Centrală şi de Est anunţă primul proiect de regenerare urbană de tip mixed-use din Ploieşti.Proiectat după modele de regenerare urbană aplicate cu succes în mari oraşe europene, proiectul Prime Kapital răspunde nevoii de dezvoltare durabilă a Ploieştiului transformând un amplasament fost industrial de aproximativ 10 hectare din centrul oraşului într-o zonă modernă care integrează armonios funcţiuni comerciale, rezidenţiale şi o serie de funcţiuni suport.

O nouă destinaţie de shopping în Ploieşti se deschide oficial pe 3 decembrie

Începând cu 3 decembrie, ploieştenii vor avea o nouă destinaţie de shopping - Prahova Value Centre care va găzdui o ofertă generoasă de spaţii comerciale pentru toate categoriile de vârstă şi interese, pe o suprafaţă totală construită de 25.200 metri pătraţi şi  peste 800 de locuri de parcare. Totodată, centrul comercial include un nou hypermarket Carrefour, o galerie comercială şi spaţii de tip strip mall şi va deservi astfel atât zona de Sud a oraşului Ploieşti, cât şi localităţile limitrofe, generând peste 600 de noi locuri de muncă. 

Branduri internaţionale şi naţionale, un food court modern şi zeci de surprize îi aşteaptă pe vizitatori. 

Ploieştenii se vor putea bucura de o selecţie de branduri internaţionale şi naţionale precum: Carrefour Hypermarket, Altex, Arsis, Cador Home, Deichmann, dm, Dr. Max, Gymboland, HelpNet, Hervis, Inmedio, Jerry’s Pizza, JYSK, KFC, LC Waikiki, Mesopotamia, New Yorker, Noriel, Optovista, Sinsay, Simigeria Mihai, Spartan, Takko, dar şi Mobexpert, Sportisimo sau Maxi Pet – branduri aflate în oraş exclusiv în Prahova Value Centre.

Alături de mixul de chiriaşi, în zona de food court a centrului comercial se vor regăsi restaurante în premieră în Ploieşti, precum La Bufet sau Primal Food, dar şi 250 de locuri de servit masa (150 la interior şi 100 de locuri pe terasă).

Prime Kapital a luat toate măsurile de protecţie şi prevenire a răspândirii COVID-19, astfel încât la Prahova Value Centre siguranţa vizitatorilor, angajaţilor şi personalului auxiliar să primeze. Pe lângă verificarea certificatelor verzi, termoscanarea tuturor vizitatorilor şi prezenţa dispenserelor cu dezinfectant, se vor pune la dispoziţia ploieştenilor măşti de unică folosinţă în mod gratuit la toate intrările în centrul comercial.

Dezinfectarea şi igienizarea suprafeţelor se va face cu rigurozitate, iar aerul condiţionat din spaţiile interioare va fi împrospătat în flux continuu, fără recirculare. 

Cel mai verde ansamblu rezidenţial din Ploieşti

Pleiades Residence, componenta rezidenţială a proiectului, este dezvoltată în jurul unui concept modern integrat cu zona comercială ce include zone de acces exclusiv pietonal, şi rezervă 50% din suprafaţa terenului aferentă componentei rezidenţiale parcurilor şi spaţiilor verzi şi de promenadă, devenind astfel cel mai verde proiect rezidenţial din oraşul Ploieşti. Cumpărătorii vor putea alege dintre 17 opţiuni de compartimentare, în studiouri duble şi apartamente cu 2, 3 şi 4 camere, precum şi penthouse-uri duplex, care vor oferi vederi incredibile asupra oraşului şi împrejurimilor.

Despre Prime Kapital

Prime Kapital este un dezvoltator, investitor şi operator imobiliar, activ în Europa Centrală şi de Est. Fondatorii afacerii activează în piaţa imobiliară din România şi din regiune de mai bine de un deceniu şi au o reputaţie neegalată cu privire la calitatea şi sustenabilitatea pe termen lung a dezvoltărilor realizate. Prime Kapital are o prezenţă amplă pe piaţa din România şi este integrat pe verticală, având o echipă de aproximativ 390 de specialişti în domeniul imobiliar, ce îmbină competenţe multi-disciplinare şi acoperă întregul lanţ valoric, specific dezvoltărilor imobiliare, de la achiziţia, designul şi construcţia proiectelor, la închirierea, vânzarea şi administrarea proprietăţilor. 

Pentru mai multe detalii, accesaţi: http://www.primekapital.com/ .


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro