Sâmbătă, 6 iunie 2020 - 8:02:31
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Valoarea Facebook ajunge la 103 miliarde de dolari


2 aprilie 2012

facebookUltima tranzacţie cu acţiuni Facebook permisă pe o piaţă secundară înainte de oferta publică iniţială aşteptată în mai indică o valoare a companiei de 102,8 miliarde de dolari.

Preţul la ultima tranzacţie derulată pe platforma SharesPost, pentru 150.000 de titluri, a urcat cu aproape 9%, de la 40,5 dolari într-o altă licitaţie derulată în martie la 44,1 dolari, potrivit datelor Bloomberg.

Facebook a decis să oprească la sfârşitul acestei săptămâni tranzacţiile pe pieţele secundare, în contextul pregătirilor pentru listare, au declarat două surse.

La începutul lunii februarie, reprezentanţii Facebook Inc. au depus actele pentru o ofertă publică iniţială de acţiuni, prin care speră să obţină cinci miliarde de dolari. Valoarea totală a companiei ar creşte astfel la peste 100 de miliarde de dolari.

Facebook Inc. valorează acum peste 100 de miliarde de dolari, adică mai mult decât Ford sau Yahoo. Norocul şi întâmplarea n-au însă nicio legătură. Valoarea companiei din spatele celei mai populare platforme de socializare din lume a crescut de la începutul anului cu mai bine de 20 de miliarde de dolari, ajungând acum la peste 70 de miliarde. Compania este privată, însă între investitori de talie mondială precum Goldman Sachs,  Microsoft şi Google se poartă deja lupte pentru dreptul de a cumpăra acţiuni Facebook.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(30 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Servicii medicale de calitate la standarde europene

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebookservicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie

ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 6 iunie 2020
Autentificare
stiriactuale.ro