Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 7:15:22
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Sesiune de informare Innovation Norway la CCI Prahova


13 martie 2013

Innovation Norway si Camera de Comerţ şi Industrie Prahova,  prin Centrul Europe Direct Ploieşti, organizeaza, joi 14 martie de la ora 9.15, o Sesiune regionala de informare GRATUITA referitoare la  Programul de Inovare in Industria Verde, sesiune ce va avea loc, sediul CCI Prahova din Ploiesti, strada Cuza Voda, nr 8  Sala Europa.

In cadrul Mecanismului Financiar SEE si Mecanismului Financiar Norvegian, Innovation Norway a fost numit Operator de Program pentru 3 arii de program, printre care si Inovare in Industria Verde.

Programul Inovare in Industria Verde Romania va contribui la cresterea competitivitatii intreprinderilor verzi, sprijinirea ecologizarii  intreprinderilor si stimularea antreprenoriatului si inovarii in domeniul protectiei mediului. Bugetul total disponibil este de 21.623.200 euro. Rezultatul programului consta in “realizarea de oportunitati de afaceri pentru o economie europeana verde”. Grupul tinta principal al programului este format din intreprinderi private romanesti. Organizatiile neguvernamentale cu activitati principale legate de dezvoltarea afacerilor eco-inovative in comunitatile din Romania sunt eligibile pentru Schema de Granturi Mici din cadrul programului de finantare.

In cadrul sesiunii de informare vor fi oferite informatii potentialilor solicitanti cu privire la criterii de eligibilitate pe care solicitantii si partenerii trebuie sa le indeplineasca, procedura de depunere a cererilor de finantare etc. Toate documentele relevante pentru potentiali solicitanti si parteneri ai acestora se vor gasi pe site-ul programului www.norwaygrants-greeninnovation.no. Limba in care se vor intocmi documentele de aplicare in program este limba engleza.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro