Joi, 25 aprilie 2024 - 6:40:10
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Te-ai tot gândit că vrei un şemineu? 3 motive pentru care merită să investeşti într-un şemineu.


30 septembrie 2017

Te-ai tot gândit că vrei un şemineu? Îţi doreşti atât de mult să retrăieşti momentele petrecute în casa bunicilor şi să le împărtăşeşti şi copiilor tăi? Dacă până acum altele au fost priorităţile tale,  este momentul să îţi îndeplineşti dorinţa şi să îţi construieşti un şemineu. Acum este momentul să treci de la stadiul de dorinţă şi de imaginea pe care o ai în minte încă de la început cu acel model de şemineu care te-a impresiont, şi totul să prindă contur, să ai şi tu în living şemineul mult visat.

Pentru a te ajuta să calculezi variantele pe care le ai şi să observi faptul că şemineul este o investiţie pentru tine şi familia ta, o investiţie pe viaţă, ne-am gândit că o listă cu trei motive pentru care ar trebui să investeşti într-un şemineu, te poate ajuta să iei decizia finală de a contacta un specialist în domeniul şemineelor. Pentru că un lucru trebuie să ştii încă de pe acum: specialiştii sunt cei care ştiu cel mai bine cum se montează un şemineu, iar magazinele de specialitate îţi oferă calitatea de care tu ai nevoie.

Primul motiv se referă la design.  Fie că alegi un semineu cu design modern, clasic sau rustic, acesta, împreună cu ambianţa creată, cu siguranţă vor face livingul tău şi mai atrăgător şi prietenos.  Ce îţi face o plăcere mai mare decât să petreci timp de calitate împreună cu familia ta sau cu prietenii în jurul focului şi căldurii emanată de acesta? Şemineul tău va fi de acum atracţia principală din casa ta, va fi locul cel mai căutat pentru relaxare.

Un al doilea motiv pe care vrem să îl cunoşti ţine de eficienţa şemineului, care este una crescută. Ştiai că un şemineu are puterea de a încălzi în totalitatea locuinţa, chiar şi la temperaturi scăzute, sub 0 grade? Te întrebi cum este posibil acest lucru? Prin distribuţia aerului cald în toate camerele, chiar dacă locuinţa ta este construită pe două niveluri sau prin calorifere, dacă se apelează la un termosemineu. Termoşemineele sunt şeminee tip centrală termică şi sunt folosite pentru încălzirea apei menajere, în calorifere sau chiar în pardoseală.

Iar al treilea motiv ţine de independenţa faţă de sistemul de încălzire pe gaz, al cărui preţ, ştiţi bine că fluctuează foarte mult. Dacă investeşti într-un şemineu pe lemne, ai parte şi de căldură la un preţ scăzut, iar pe lângă asta beneficiezi şi de ambianţa plăcută oferită de lemnul care arde în focar. Trebuie să recunoşti că după o zi aglomerată şi multă muncă va fi locul tău preferat pentru relaxare.

Acum a rămas doar să contactezi echipa de specialişti de la Şeminee Sibiu pentru construirea şemineului mult dorit, care vei vedea că îţi va aduce numai beneficii. Iar aum că le ştii, trebuie să ai şi parte de ele, deci nu mai amâna şi contactează-i. Şi pentru că sunt profesionişti şi fac parte din grupul PEFOC.ro, au ales ca în lucrările şi produsele lor să primeze calitatea, de aceea şi gama de produse este variată: de la  şeminee pe lemne, şeminee bio care funcţionează cu bioetanol, şeminee electrice, uşi de seminee, focare de calitate, la diverse accesorii necesare, şi tot de la Şeminee Sibiu poţi alege un cos de fum profesional cu garanţie. Şeminee Sibiu- Şeminee de calitate superioară la preţuri adaptate bugetului tău!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro