Vineri, 29 martie 2024 - 5:08:45
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Samsung anunţă vânzări record pentru Galaxy S si Galaxy S II


3 iunie 2012

samsyunSamsung a prezentat situaţia vânzărilor pentru modelele mai vechi din seria Galaxy, la câteva zile după lansarea noului Galaxy S III. Compania a anunţat că vânzările combinate ale smartphone-urilor din seriile Galaxy S şi S ÎI au atins 50 milioane de unităţi la nivel global.

Samsung anunţa într-un comunicat de presă că au fost vândute 24 milioane de smartphone-uri Galaxy S de la lansarea acestui model, în iunie 2010, în timp ce livrările pentru Galaxy S ÎI au depăşit 28 milioane de unităţi, la numai un an după lansare, potrivit The Next Web.
Compania coreeană a prezentat şi cifrele de vânzări pentru Galaxy Note, care au ajuns la şapte milioane de unităţi la numai o lună de la intrarea pe piaţă.


În octombrie 2011, Samsung anunţa că vânzările Galaxy S şi Galaxy S ÎI atinseseră 30 milioane de unităţi, noul model generând livrări ce depăşeau zece milioane de unităţi în şase luni. Aceste cifre au arătat că Galaxy S ÎI a fost modelul cu cele mai rapide vânzări din istoria companiei.
Compania a anunţat că Galaxy S ÎI înregistră vânzări de 20 milioane de unităţi în februarie, ceea ce a însemnat că livrările au crescut cu opt milioane de unităţi în patru luni.


Vânzările Galaxy Note au atins cinci milioane de unităţi în martie, la cinci luni după lansare.
Cifrele anunţate de Samsung sunt impresionante, arătând de ce aceasta compania conduce în topul vânzărilor de smartphone din întreaga lume. În primul trimestru din 2012, Samsung a redevenit lider la nivel global pe piaţa smartphone-urilor, recuperând poziţia pierdută în fata Apple în ultimele trei luni ale anului trecut, iar printre multele atuuri ale grupului sud-coreean se număra oferta variată, care include ecrane de foarte multe dimensiuni.
Apple, care a crezut permanent într-un număr restrâns de modele, oferă doar display-ul de 3,5 inci al celor două iPhone-uri ale companiei. Apple însă a anunţat că dezvoltă un ecran mai mare pentru noua sa generaţie de telefoane, care va ajunge la cel puţin patru inci.
Samsung a vândut 44,5 milioane de smartphon-uri în T1, ajungând la o cotă de piaţă de 30,6%, în timp ce rivalii de la Apple au vândut 35,1 milioane de terminale, obţinând o cotă de 24,1% din piaţa smartphone.

Samsung vinde cel puţin 13 modele de smartphone-uri cu ecrane variind de la 2,8 inci, Replenish, la 5,3 inci pentru Galaxy Note.
Galaxy S III a fost lansat recent în Europa şi Orientul Mijlociu. Apple va lansa noul model de iPhone la sfârşitul acestui an, astfel că Samsung are destul timp să îşi promoveze modeluk Galaxy S III la Jocurile Olimpice de la Londra din acest an, după ce a fost ales telefonul oficial al acestei manifestări sportive.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro