Joi, 28 martie 2024 - 11:33:50
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Gratiela Gavrilescu - Jurnal de campanie 12 mai 2016


14 mai 2016

Am profitat de vremea frumoasă, i-am rugat pe colegi să mă învoiască de la activităţile de partid şi, însoţită de câţiva tineri şi colegi consilieri, am plecat pe străzi, să îmi promovez programul electoral.
Am întâlnit mulţi tineri şi nu am putut decât să mă bucur că au avut răbdarea să mă asculte şi chiar curiozitatea să afle cum am gândit segmentul dedicat lor.

Se pare că dorinţa mea de a face, la Ploieşti, un patinoar acoperit chiar este pe placul lor! Dar "subiectul zilei" a fost cel legat de sănătate.

Opinia generală este aceea că, de unde-de neunde, trebuie să construim, cât mai rapid, un spital sigur şi modern, de stat, pentru a ne fi accesibil tuturor, în care să găsim, grupate, toate specialităţile.
Proiectul spitalului monobloc, pentru care există, deja, studiu de fezabilitate şi teren în vecinătatea Spitalului Judeţean, a fost primit cu încredere de doamnele şi domnii cu care am discutat.

Dacă şi dumneavoastră sunteţi interesaţi de cele două domenii, vă invit să "deschideţi" programul "cele 110 măsuri pentru Ploieşti", la paginile 15 şi, respectiv, 22.

Vă mulţumesc!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:








































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro