Vineri, 29 martie 2024 - 7:11:52
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Adrian Dobre - jurnal de campanie


3 iunie 2016


 

Am revenit în zona de Nord a oraşului pentru a le prezenta ploieştenilor programul meu şi al Partidului Naţional Liberal pentru Ploieşti.
În discuţiile cu cetăţenii, am atins cele mai importante puncte ale proiectului nostru: construirea unui nou Spital Municipal de Urgenţă care să includă şi Spitalul de Pediatrie, achiziţionarea a 30 de tramvaie noi şi reabilitarea termică a blocurilor. În plus, am dezbătut şi despre starea locurilor de joacă din zonă şi despre salubritate.

 

 

Am petrecut acest weekend alături de ploieştenii din cartierele Teleajen, Bereasca, Rudului si Eminescu, dar şi în Parcul Constantin Stere din Bucov şi cel de la Sala Sporturilor.
Am discutat despre cele cinci proiecte prioritare pentru Ploieşti, dar şi despre salubritate, situaţia asfaltărilor şi siguranţa cetăţenilor.
Le-am promis că suntem parteneri în schimbarea Ploieştiului.

 

 

Ne-am întors în cartierul Mihai Bravu pentru a discuta cu locuitorii despre programul meu şi al Partidului Naţional Liberal pentru Ploieşti.
Am discutat, în special, despre Spitalul Municipal de Urgenţă care să includă şi Spitalul de Pediatrie, şi despre achiziţionarea a 30 de tramvaie noi. În plus, am dezbătut despre întreţinerea şi crearea unor noi locuri de joacă pentru copii şi despre situaţia parcărilor din zonă.
Suntem parteneri în schimbarea Ploieştiului.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:








































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro