Miercuri, 30 septembrie 2020 - 9:06:26
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Omul sfinţeşte locul! Marin Voicu, gospodarul care a schimbat faţa comunei Ciorani!


19 septembrie 2020

 

Comuna Ciorani a devenit în câţiva ani una dintre cele mai moderne localităţi din judeţul Prahova. Aflată la aproximativ 40 de kilometri de Ploieşti, pe drumul spre mare, Cioraniul a devenit an de an mai prosperă.

Am început să cunosc mai aproape localitatea, în urmă cu doi ani, când am primit invitaţia ca echipa de fotbal Prahova Ploieşti să joace pe stadionul din Ciorani. Împreună cu stafful echipei am acceptat invitaţia, mai ales că stadionul din Ciorani este unul dintre cele mai bune din judeţ. Un stadion cu instalaţie de nocturnă, cu tribune, cu vestiare curate, un stadion unde Prahova Ploieşti şi-a descoperit a doua casă.

Atunci, am descoperit îndeaproape omul Marin Voicu, un primar pe care îl cunoşteam fugitiv din şedinţele sau conferinţele desfăşurate la Consiliul Judeţean Prahova.

Am descoperit un gospodar desăvârşit, un om dornic de a dezvolta localitatea şi de a aduce "condiţiile de la oraş" pentru ca tinerii să nu îşi mai dorească să plece la Ploieşti. Spre exemplu, într-o zi friguroasă de la începutul iernii, primarul de la Ciorani mi-a prezentat lucrările la Sala de Sport aflată atunci în construcţie. Am mers împreună pe şantier şi mi-a arătat fiecare colţişor al viitoarei clădiri. Am fost umită să constat că ştia fiecare detaliu din planurile constructorilor, ba mai mult proiectul era unul de suflet, dorind să le ofere locuitorilor încă un loc de petrecere a timpului liber.

Omul Marin Voicu îşi doreşte întotdeauna mai mult pentru locuitorii comunei pe care o păstoreşte de cinci mandate. L-am văzut bătându-se la Consiliul Judeţean pentru fondurile necesare devoltării comunei sau pentru atragerea de noi investitori care să ofere locuri de muncă bine plătite locuitorilor din Ciorani.

MarinVoicu şi-a anunţat candidatura pentru un nou mandat pe contul personal de pe reţeaua de socializare Facebook:

"Dragii mei !

Incepand de astăzi, 28 august, intrăm oficial în campania electorală pentru alegerile locale.

Dupa cum stiti am decis să candidez din nou pentru funcţia de Primar al Comunei Ciorani,punând în slujba comunitatii experienţa mea de 20 de ani în fruntea comunei.
În toti acesti ani localitatea noastra a trecut prin multe transformari de la o comună in care investitiile erau ca si inexistente in toate domeniile, la o comună demnă de invidiat, întrucat s-a investit în clădiri noi (Cladire Liceu Tehnologic, Centru Cultural Sala de Sport), sistem de distributie gaze ,distributie apa, parcuri, şcoli, infrastructură de transport, dar şi in creşterea nivelului de educaţie şi cultură al copiilor din localitate. Dupa cum stiti sunt un om al faptelor,si consider ca am demonstrat acest lucru prin gestionarea foarte buna a tuturor problemelor aparute in localitate

Va invit sa fiti alaturi de mine pentru un nou mandat pentru a duce la bun sfârşit atât proiectele începute cât şi proiecte noi, benefice localităţii

As dori ca această campanie să fie una de bun simţ, cu respect faţă de cetăţeni , fără atacuri la persoană sau familie, fără calomnii şi injurii de care unii nu se pot dezice în această perioadă !


Va invit sa analizaţi foarte bine informaţiile care ajung la dumneavoastră in aceasta perioada deoarece vor fi multe fake news
Vă doresc multa sănătate, linişte sufletească şi bucurii in casele dumneavoastră

Cu stima al dumneavoastra primar ,Marin Voicu!"


Îi urăm succes actualului şi viitorului primar al comunei Ciorani si suntem convinşi că a pregătit noi proiecte pentru modernizarea localităţii
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(1397 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


Servicii medicale de calitate la standarde europene


Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 septembrie 2020
Autentificare
stiriactuale.ro