Marţi, 19 martie 2024 - 1:12:25
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Omul sfinţeşte locul! Marin Voicu, gospodarul care a schimbat faţa comunei Ciorani!


19 septembrie 2020

Comuna Ciorani a devenit în câţiva ani una dintre cele mai moderne localităţi din judeţul Prahova. Aflată la aproximativ 40 de kilometri de Ploieşti, pe drumul spre mare, Cioraniul a devenit an de an mai prosperă.

Am început să cunosc mai aproape localitatea, în urmă cu doi ani, când am primit invitaţia ca echipa de fotbal Prahova Ploieşti să joace pe stadionul din Ciorani. Împreună cu stafful echipei am acceptat invitaţia, mai ales că stadionul din Ciorani este unul dintre cele mai bune din judeţ. Un stadion cu instalaţie de nocturnă, cu tribune, cu vestiare curate, un stadion unde Prahova Ploieşti şi-a descoperit a doua casă.

Atunci, am descoperit îndeaproape omul Marin Voicu, un primar pe care îl cunoşteam fugitiv din şedinţele sau conferinţele desfăşurate la Consiliul Judeţean Prahova.

Am descoperit un gospodar desăvârşit, un om dornic de a dezvolta localitatea şi de a aduce "condiţiile de la oraş" pentru ca tinerii să nu îşi mai dorească să plece la Ploieşti. Spre exemplu, într-o zi friguroasă de la începutul iernii, primarul de la Ciorani mi-a prezentat lucrările la Sala de Sport aflată atunci în construcţie. Am mers împreună pe şantier şi mi-a arătat fiecare colţişor al viitoarei clădiri. Am fost umită să constat că ştia fiecare detaliu din planurile constructorilor, ba mai mult proiectul era unul de suflet, dorind să le ofere locuitorilor încă un loc de petrecere a timpului liber.

Omul Marin Voicu îşi doreşte întotdeauna mai mult pentru locuitorii comunei pe care o păstoreşte de cinci mandate. L-am văzut bătându-se la Consiliul Judeţean pentru fondurile necesare devoltării comunei sau pentru atragerea de noi investitori care să ofere locuri de muncă bine plătite locuitorilor din Ciorani.


Îi urăm succes actualului şi viitorului primar al comunei Ciorani si suntem convinşi că a pregătit noi proiecte pentru modernizarea localităţii
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:








































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro