Vineri, 19 aprilie 2024 - 11:07:48
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Gratiela Gavrilescu - Jurnal de campanie 3 iunie 2016


3 iunie 2016


 

Dragii mei,

Am avut prilejul, în această perioadă, să bat, cu pasul, kilometri întregi din cele 822 de străzi ale oraşului nostru şi să vă pot (re)întâlni în locuri ce vă sunt familiare: în poarta casei, în faţa şcolii, în parc, la piaţă, în parcare, în staţia de autobuz, în magazin, la uşa cabinetului medical, cumpărându-vă un bilet la loto sau urmărind avizierul Teatrului Municipal, ori opriţi în faţa unei vitrine de magazin… În Ploieşti!

Acesta este oraşul nostru de fiecare zi, a cărui administrare, pentru viitorii patru ani, o veţi decide peste doar câteva ore.

Vă mulţumesc pentru că m-aţi ajutat să construiesc şi apoi să completez programul meu electoral, ”110 măsuri pentru Ploieşti” şi că, din ce în ce mai mulţi îl şi apreciaţi! Contează enorm pentru mine!

Le mulţumesc şi acelora dintre contracandidaţii mei care au abordat această campanie din perspectiva dorită nu doar de mine, ci şi de dumneavoastră, concitadinii mei: ca o dezbatere de idei şi proiecte, în urma căreia dumneavoastră să puteţi decide în deplină cunoştinţă de cauză.

Celorlalţi, denigratori, nu am de ce să le mulţumesc! Sau poate că da: m-au ajutat să mă mobilizez şi mai mult, aşa cum reuşesc să o fac în situaţii de criză.

Din fericire, dumneavoastră aveţi şi alte surse de informaţii în afara celor vehiculate pe Facebook şi prin tipărituri otrăvite! Cei care nu respectă regulile jocului democratic şi nu mă respectă pe mine, ca şi contracandidat în campanie, nu vă vor respecta nici pe dumneavoastră, ca locuitori ai municipiului Ploieşti, după alegeri!

Important este că viaţa cetăţii reîncepe cu adevărat abia după campania electorală şi acesta este momentul decisiv pentru a stabili CUM.

Dacă, într-adevăr, ne dorim cu toţii un oraş mai frumos, mai civilizat, mai modern, un Ploieşti european, în care să fim şi fericiţi, şi mândri că trăim, acum este momentul!

Ştiu că mulţi dintre dumneavoastră, mai ales tinerii, sunteţi dezamăgiţi.

Şi eu sunt!

Dar a rămâne în faţa calculatorului şi a vă plânge în grupul de prieteni că nu mai aveţi încredere în nimeni şi în nimic nu este o soluţie!

Şi, sigur, nu veţi trăi mai bine ambiţionându-vă să protestaţi prin absenteism, pentru că ”aşa e la modă”!

Nu!

În ţările cu adevărat democratice, ”la modă” este să îţi impui, prin vot, punctul de vedere. Uitaţi-vă ce se întâmplă, la alegeri, în America!

Intraţi pe Youtube şi vedeţi cât de mulţi sunt tinerii care participă la mitingurile electorale, care fac voluntariat în alegeri, la call-center-uri şi la sediile de campanie, care împart pliante şi cocarde…

Nici ei nu sunt foarte mulţumiţi. Şi ei au dezamăgiri! Dar America este ţara tuturor posibilităţilor ŞI pentru că TINERII VOTEAZĂ!

Părinţilor şi bunicilor nu trebuie să vă spun asta, pentru că aţi acumulat, deja, suficientă experienţă încât să vă daţi seama că Ploieştiul are nevoie de un primar cu experienţă, credibilitate şi autoritate. De cineva care a demonstrat că este capabil să conducă, ferm, organizat şi competent, un oraş care merită să urce pe podiumul primelor trei ale României!

Un om care, odată ajuns pe scaunul edilului şef, va fi capabil să ia cu mintea şi pe răspunderea lui decizii, fără să fie obligat să ceară voie cuiva sau să întrebe ”dar asta ce mai e?”, ”dar cum se face?”, ”îmi daţi voie să?...”

Mergeţi la vot, duminică! Şi dacă cele 110 măsuri, pe care vi le propun, vi se par necesare, logice şi realiste şi dacă experienţa mea profesională vi se pare convingătoare, votaţi ALDE, numărul 1 pe toate cele trei buletine de vot: primar, consilieri locali şi consilieri judeţeni.

Eu ŞTIU şi POT să îmi asum responsabilitatea de a vă fi primar!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:








































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro