Joi, 25 aprilie 2024 - 11:21:24
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cristian Ganea - jurnal de campanie


18 mai 2016


 

Azi am discutat cu ploieştenii din centrul oraşului şi din zona Republicii despre necesitatea continuării lucrărilor de reparaţie a carosabilului, despre crearea unui sistem de circulaţie performant şi despre reamenajarea spaţiilor verzi.

Unul dintre cele mai importante mesaje pe care le-am primit este cel legat de nevoia asigurării unui climat social divers şi sigur.

Vă mulţumesc pentru susţinere şi pentru spiritul civic de care daţi dovadă!


 

Am vizitat Centrul de Primire în Regim de Urgenţă "Cireşarii" pentru a mă asigura că problemele administrative cu care se confruntă în momentul de faţă pot fi rezolvate.

Trebuie să ştiţi că acest centru le asigură copiilor care au suferit traume familiale sau care provin din medii defavorizate protecţia necesară şi condiţii optime de creştere şi îngrijire. Cu devotament şi sensibilitate, cei care lucrează aici le oferă acestor micuţi cadrul familial pe care acasă, din păcate, nu l-au putut avea.

Centrul "Cireşarii" asigură copiilor cele mai bune condiţii şi pentru a avea siguranţa că aceste resurse rămân impecabile, am dispus repararea gardului care împrejmuieşte unitatea şi a altor elemente administrative.
După cum puteţi observa în aceste imagini, Centrul "Cireşarii" asigură condiţii foarte bune şi personalul merită felicitat!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:








































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro