Vineri, 26 aprilie 2024 - 1:48:59
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Gratiela Gavrilescu - Jurnal de campanie 13 mai 2016


14 mai 2016

Locurile de muncă, iluminatul public deficitar, trotuarele blocate de autoturismele parcate… pentru că nu sunt locuri suficiente în parcările amenajate, pubelele de gunoi dintre blocuri, care deja au început să împrăştie mirosul caracteristic, insuficienţa locurilor de joacă şi a spaţiilor verzi, blocurile rămase nereabilitate termic, spitalul, autobuzele vechi… #Ploieşti. Zona de Vest (Piaţa Aurora, Complex Dinu, Strada Înfrăţirii, Lacul Bâlea, Baraolt, Lămâiţa)… Ploieştenii şi problemele lor.

Le mulţumesc tuturor doamnelor şi domnilor care au dorit să discutăm, să mă cunoască mai bine, să îmi împărtăşească din speranţele dar şi din dezamăgirile dumnealor legate de Ploieşti, de foştii şi actualii edili, de politicieni…

Le mulţumesc şi pentru sugestii. Voi ţine cont de ele! Şi de dorinţele pe care le au pentru salubrizarea (trist, dar acesta este cuvântul potrivit!) oraşului în care trăim.
Nu este de mirare că oamenii nu ne mai cred! Ce mari costuri ar fi fost dacă pubelele de gunoi ar fi fost protejate şi curăţate la timp? Şi dacă, în jurul lor, s- ar fi plantat gard viu, dar nu ca să ascundă mizeria, ci să fie un filtru vizual şi olfactiv?

În programul meu electoral, ”Cele 110 măsuri pentru #Ploieşti”, multe- cele mai multe dintre problemele semnalate de locuitorii din Vest îşi găsesc rezolvarea. Unei doamne în vârstă, chiar i- am deschis broşura la capitolul ”reabilitarea blocurilor”. Apoi, a dorit să vadă că, într- adevăr, eu susţin adunarea în acelaşi loc a tuturor specialităţilor medicale într- un singur #spital #modern, monobloc.

S- a uitat în ochii mei şi mi- a zis: ”Doamna #Graţiela, nu ştiu dacă mai trăiesc să votez şi în #2020! Să nu mă minţi!”
”Nu vă mint, doamnă!”
”Bine! O să văd eu! Până una- alta, dă- mi broşura, că noi, pe aici, prin cartier, ne uităm la televizor, nu pe calculator! Şi, ştii ceva? Ia semnează, aici!”
”Am semnat, dar mai semnez o dată. Pentru dumneavoastră!”
”Vin cu broşura la Casa Albă şi te bat cu ea, dacă nu te ţii de cuvânt! Să ţii minte!”
… cum s- ar putea să nu ţin?!

Noapte bună!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:








































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro