Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 9:43:43
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Adrian Dobre - jurnal de campanie


18 mai 2016

Avand in vedere declaratia actionarului clubului de suflet al ploiestenilor, Petrolul, prin care isi anunta retragerea din fotbal si renuntarea la pachetul de actiuni pe care il detine, consider ca singura solutie corecta pentru a salva echipa poate sa derive din implicarea tuturor fortelor politice si a tuturor candidatilor la Primaria Ploiesti in scopul atragerii de investitori care sa preia actionariatul Clubului Petrolul.

Dat fiind interesul manifestat de mii de ploiesteni in legatura cu soarta acestui club, propun reprezentantilor administratiei locale ploiestene sa preia de urgenta rolul de mediator in aceasta problema, prin incercarea de atragere a unor investitori seriosi, dornici sa salveze Petrolul.

Consider, de asemenea, ca orice astfel de discutii nu vor putea fi purtate decat in prezenta celor mai importanti reprezentanti ai suporterilor fotbalului ploiestean, a celor care de-a lungul timpului s-au luptat si au sustinut echipa noastra cu foarte multa daruire manifestata public in toata tara la meciurile jucate de Petrolul.


 

Aşa cum vă anunţam, vă supun atenţiei încă un proiect pe care echipa Partidului National Liberal le are pentru Ploiesti: REABILITAREA TERMICĂ A BLOCURILOR.

Cele două programe de finanţare, atât din fonduri europene, cât şi prin Programul Naţional derulat prin Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, vor fi folosite la maxim în concordanţă cu solicitările ploieştenilor şi cu posibilităţile financiare ale Primăriei.

Prin programul derulat de MDRAP se poate face izolarea termică cu ZERO costuri pentru locatari.

Între 2008-2012, prin acest program, au fost reabilitate la Ploieşti 3200 apartamente, cu costuri ZERO pentru populaţie.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:








































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro