Duminică, 9 august 2020 - 11:25:10
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Locuri de muncă în Marea Britanie. Se caută oameni pentru bucătărie, şoferi sau asistente


2 iunie 2015

Cei care vor să plece la muncă în străinătate au la dispoziţie câteva oferte pentru Marea Britanie. Iată o parte dintre cele mai interesante oferte de zilele acestea:

O firmă caută bucătar şef, Sous Chef, Junior Sous Chef, Chef de Partie (bucătar coordonator), Demi Chef, Cooks, Pastry chef (cofetar, patiser) şi ajutori de bucătari pentru Marea Britanie şi Irlanda.

Durata contractului este de minim 1 an. Programul de lucru este 5 zile pe săptămână, iar salariul este între 1.000 şi 1.400 de lire sterline pe lună. Mai multe detalii găsiţi AICI.

O agenţie de recrutare britanică caută 30 de asistente medicale pentru a lucra în spitale NHS/ clinici private şi 50 de asistente pentru a lucra în care home-uri. Spitalele NHS/ clinicile private se află în Londra, Birmingham şi Manchester. Salariul este cuprins între 13 lire şi 16 lire/oră. Mai multe detalii găsiţi AICI.

Tot pentru Marea Britanie se caută şi asistenţi veterinari cu experienţă de aproximativ 3 luni (internship-uile şi practica sunt luate în considerare) pentru a lucra în diferite regiuni din Marea Britanie. Angajatorul oferă un salariu de început între 15.000 şi 19.000 lire pe an şi în jur de 6 săptămâni de cazare temporară subvenţionată. Mai multe detalii găsiţi AICI

O firmă de transport angajează şoferi profesionişti categoria C+E cu experienţă pe camion articulat de mare tonaj, buni vorbitori ai limbii engleze, pentru aprovizionarea supermarket-uri şi distribuţie în următoarele oraşe din Marea Britanie: Leeds, Rochdale, Castleford, Doncaster, Basildon. Mai multe detalii găsiţi AICI.

Tot pentru Marea Britanie se caută şi îngrijitori pentru bătrâni. Programul se adresează atât persoanelor cu experienţă, cât şi celor care nu au mai lucrat în acest domeniu. Se oferă un stagiu de pregătire profesională în acest domeniu, în Marea Britanie, înainte să se înceapă munca. Mai multe detalii găsiţi AICI.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(178 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Servicii medicale de calitate la standarde europene

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebookservicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie

ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 5 august 2020
Autentificare
stiriactuale.ro