Miercuri, 27 mai 2020 - 11:16:39
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Veşti proaste pentru români în cazul ieşirii Marii Britanii din UE


2 iunie 2016

Liderii mişcării politice care pledează pentru ieşirea Marii Britanii din UE - fostul primar al Londrei Boris Johnson şi ministrul Justiţiei, Michael Gove - au explicat că fiecare cetăţean european ar urma să fie evaluat profesional şi asupra cunoştinţelor de limbă engleză.

"Imigraţia aduce multe avantaje Marii Britanii - în plan cultural, social şi economic", a comunicat echipa favorabilă ieşirii Marii Britanii din UE, potrivit site-ului agenţiei Reuters.

"Vrem ca Marea Britanie să continue să beneficieze de pe urma imigraţiei. Dar, dacă tot vom primi străini în Marea Britanie, atunci publicul trebuie să aibă garanţia că există un control asupra celor care vin aici. În prezent, din cauza apartenenţei la UE, nu avem niciun control", precizează comunicatul.

Premierul David Cameron a avertizat că impunerea de permise de lucru cetăţenilor UE care vin în Marea Britanie va atrage măsuri similare din partea Uniunii Europene. "Deci, nu doar că vom afecta economia britanică, ci vom reduce şi oportunităţile pentru britanicii care lucrează în ţările europene", a atras atenţia Cameron.

Potrivit sondajelor de opinie, publicul britanic este împărţit în mod egal între cei care vor vota în favoarea şi împotriva rămânerii ţării în UE.

Alegătorii sunt chemaţi la urne pe 23 iunie pentru a se pronunţa în legătură cu apartenenţa Marii Britanii la Uniunea Europeană.

În Marea Britanie lucrează numeroşi imigranţi din state UE, inclusiv mulţi cetăţeni români. Conform cifrelor oficiale, în Marea Britanie au venit 330.000 de imigranţi în anul 2015, 184.000 provenind din state UE.

Sursa: mediafax


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(584 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Servicii medicale de calitate la standarde europene

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebookservicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie

ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 mai 2020
Autentificare
stiriactuale.ro