Marţi, 23 aprilie 2024 - 3:21:49
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Celulă de criză la MAE pentru a acorda asistenţă românilor aflaţi în Turcia


16 iulie 2016

Ministerul Afacerilor Externe anunţă că, în contextul evenimentelor din Turcia, a fost constituită o celulă de criză care va analiza atât cele mai eficiente modalităţi de a furniza asistenţă consulară cetăţenilor români aflaţi in Turcia, cât şi implicaţiile politice ale evenimentelor. 

"Ministerul Afacerilor Externe informează că, în contextul evenimentelor aflate în desfăşurare în Turcia, a fost constituită o Celulă de criză în cadrul Ministerului Afacerilor Externe, care va analiza atât cele mai eficiente modalităţi de a furniza asistenţa consulară cetăţenilor români aflaţi in Turcia care vor solicita acest lucru, cât şi implicaţiile politice ale evenimentelor în cauză", precizează MAE într-un comunicat.

Ministerul Afacerilor Externe reiterează apelul adresat cetăţenilor români aflaţi în Turcia de a evita orice deplasare care nu este absolut necesară.

"Evoluţia situaţiei rămâne imprevizibilă, prudenţa şi înţelegerea fiind esenţiale pentru preîntâmpinarea riscurilor de securitate", precizează ministerul.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro