Miercuri, 17 aprilie 2024 - 1:21:17
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


"Românii sunt MURDARI, FURĂ tot şi ameninţă localnicii"


11 martie 2013

In ultimele 12 luni, 400 de romani si bulgari s-au mutat intr-un bloc de 46 de etaje in Rheinhausen, in trecut o suburbie respectabila a orasului german Duisburg. Localnicii spun ca romanii si bulgarii au migrat aici in masa, in asteptarea ajutoarelor sociale la care vor avea dreptul de anul viitor.

O pensionară povesteşte că se simte ameninţată în propria casă din cauza imigranţilor români, într-un cartier al crimei. Marlene Bothge, de 65 de ani, este nevoită să poarte un pistol de 200.000 de volţi asupra sa, după ce vecinii romi au furat becurile de pe coridorul blocului.

"Sunt tristă că s-a ajuns la asta. Nu este o armă pe care ar trebui să o poarte o femeie de 65 de ani. Nu ar trebui să mă simt ameninţată în propria mea casă", a declarat Bothge, potrivit Daily Mail.

Romii se adună în faţa blocului în fiecare zi, povesteşte pensionara. "Urinează pe coridoare şi pe casa scărilor. Şi adulţii, şi copiii. Joacă cărţi afară şi, dacă au nevoie la toaletă, îşi trag pantalonii în jos şi îşi fac nevoile acolo. Deşi au şi ei toalete funcţionale, nu pot să înţeleg de ce fac asta", adaugă femeia de 65 de ani.

Ea a adăugat că imigranţii au furat totul din casa scărilor, chiar şi mopul pe care îl lăsase timp de 15 minute.
Cu toate acestea, nemţoaica nu îi învinovăţeşte pe români sau bulgari, ci pe cei care iau deciziile la nivel european.

"Nu se integrează în societatea germană, deoarece nu au locuri de muncă, nu vorbesc limba, iar copiii nu merg la şcoală. Noi nu vrem să plece, ştim că sunt săraci, dar banii trebuie să fie cheltuiţi pentru a-i ajuta să se integreze. Suntem dezamăgiţi de UE. Ar fi trebui să-şi dea seama că se va întâmpla asta când au deschis porţile acestor ţări sărace", a adăugat Marlene Bothge.

Sursa foto: dailymail.co.uk


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 16 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro