Vineri, 19 aprilie 2024 - 1:55:21
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Depardieu va fi Dominique Strauss-Kahn


9 februarie 2012

depardieu-skDeşi societatea de producţie Wildbunch dezminţea în decembrie că ar intenţiona să realizeze un film despre afacerea DSK, în cele din urmă proiectul prinde contur, Gerard Depardieu întruchipându-l pe fostul patron al FMI pe ecran, scrie news-des-stars.com.


Potrivit informaţiilor publicate de site-ul Nouvelobs, se pregăteşte un film inspirat din afacerea DSK. În decembrie, societatea Wildbunch a negat acest zvon, dar regizorul Abel Ferrara a afirmat recent contrariul. Fiind în trecere prin Paris pentru promovarea filmului său 'Go Go Tales', regizorul american a spus că Depardieu îl va interpreta pe DSK pe ecran, spre marea mulţumire a fanilor săi. Filmările ar urma să înceapă în iunie, 'ca să se potrivească cu disponibilitatea lui Gerard Depardieu'. Prin urmare, proiectul prinde contur şi se va inspira din afacerea DSK.

Abel Ferrara precizează: „Va fi un film despre dependenţa sexuală a oamenilor politici, a celor de la putere. Personajul va fi un amestec între Berlusconi, Clinton şi Strauss-Kahn.” Regizorul s-a gândit la Depardieu după ce s-au întâlnit la Deauville, în luna septembrie, şi Ferrara are doar cuvinte de laudă despre actor: „Cred că este genial. Gândeşte, simte lucrurile, este în întregime personaj. Reprezintă tot ce poate aştepta un cineast de la un actor”, a spus el în Le Monde. Anne Sinclair va fi interpretată de Isabelle Adjani.

Nu s-a anunţat încă data lansării filmului, încheie news-des-stars.com.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro