Marţi, 19 martie 2024 - 1:22:25
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Prinţul Harry al Marii Britanii este în România pentru a petrece Paştele


8 aprilie 2012

print_harryAflat într-o vizită neoficială în România, prinţul Harry a aterizat vineri pe Aeroportul Transilvania. Surprinde faptul că acesta a zburat cu o cursă  low cost Londra-Târgu-Mureş.

Printul Harry a ajuns în Romania, încercând să treacă neobservat de cei prezenţi, în condiţiile în care vizita lui nu a fost una anunţată oficial. Se pare că prinţul a dorit să ajungă în localitatea braşoveană Viscri, unde acesta a cumpărat o casă în urmă cu mai mulţi ani.

Surprinde faptul că alteţa Sa a ales să zboare cu o cursă low cost de la Wizz Air, asemeni fratelui şi tatălui său. Dealtfel, de fiecare dată când soseşte în România (fiind arhicunoscute vizitele sale în zona Sighişoarei, la Saschiz), Printul Charles zboară cu o cursa Wizz Air de la Londra, în timp ce săptămâna trecută, Prinţul William s-a îmbarcat la bordul unei curse low cost EasyJet, care pleca de la Geneva cu destinaţia Liverpool.

Prinţul Charles a cumpărat în 2006 o locuinţă în Viscri cu 15.000 de euro, pe care a redecorat-o pentru a-i pune în valoarea aerul de cătun transilvănean.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro