Vineri, 19 aprilie 2024 - 1:22:34
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ilie Năstase a participat la un ceremonial militar desfăşurat la Buşteni


14 martie 2015

21 de militari din Batalionul 21 Vânători de Munte ”General Leonard Mociulschi” din Predeal, care au participat la misiuni în teatrele de operaţii Irak şi Afganistan, au primit astăzi (14 martie a.c.) titlul de ”Cetăţean de onoare al oraşului Buşteni”.

A fost conferit încă un titlu post-mortem caporalului Mihalache Constantin, care a participat la misiuni în Irak şi Afganistan, însă a trecut în nefiinţă în urma unui tragic accident produs pe DN1.  Trofeul i-a fost înmânat fiicei acestuia, Bianca Elena, chiar de către fostul jucător de tenis Ilie Năstase, care are şi gradul de general-maior în retragere.

Toţi cei 21 de militari prezenţi la manifestare au primit din partea lui Emanoil Savin, primarul oraşului Buşteni, câte un trofeu, o plachetă omagială, o diplomă, precum şi câte un buchet de flori tricolor.

Festivitatea, organizată de Primăria Buşteni, a reprezentat un prilej de a cinsti responsabilitatea şi eroismul de care au dat dovadă  militarii Batalionului 21 Vânători de Munte în acţiunile desfăşurate.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro