Marţi, 19 martie 2024 - 6:51:00
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


„Dăruieşte o nouă viaţă“ pentru copiii de la Concordia


13 decembrie 2012

Cea de-a doua ediţie a evenimentului de caritate „Dăruieşte o nouă viaţă”, organizat de The Grand în beneficiul copiilor defavorizaţi din Organizaţia Umanitară CONCORDIA, a avut loc la Hotel Marriott şi a fost moderat, şi în acest an, de Andreea Esca.

Aproximativ 16.850 de euro, incluzând sumele donate de sponsorii evenimentului, s-au strâns în urma licitaţiei la care au fost disputate obiecte vestimentare şi de artă, bijuterii şi alte accesorii de lux oferite de designeri români consacraţi şi personalităţi publice, printre care Anca Rusu,Adina Buzatu, Cristian Samfira, Elena Perseil, Kinga Varga, Malvina Cervenschi, Musette, Rhea Costa, Sepala by Mihaela Glăvan, Thea Haimovitz şi Wilhelmina Arz, precum şi de gimnasta Corina Ungureanu, fotbalistul Ciprian Marica, Bank of Cyprus.

Copiii din Organizaţia Umanitară CONCORDIA sunt cei care beneficiază de toate fondurile obţinute în urma acestui eveniment.

Evenimentul organizat de The Grand a fost conceput ca o licitaţie de obiecte de lux, moderată de maestrul Leonard Iozefini în stilul clasic de licitare, dar cu mult umor şi energie. Cele mai mari sume au fost oferite pentru un colier Thea Haimovitz – 3800 de lei, o husă Chanel în ediţie limitată, oferită de Andreea Esca – 3500 de lei şi un IPhone 5 oferit de Bank of Cyprus – 3000 de lei.

Evenimentul a debutat cu un spectacol artistic emoţionant. Cleopatra şi Pavel Stratan au cântat alături de Mădălina Soare şi Gianina Crăciun, doi copii talentaţi din CONCORDIA.

De asemenea, copiii au oferit invitaţilor momente artistice susţinute de Orchestra Trandafirilor, Toboşarii, Ansamblul de dansuri populare şi Taraf. Invitaţii au fost emoţionaţi de poveştile lor de viaţăşi impresionaţi de realizările personale ale copiilor din CONCORDIA, expuse în cadrul Expoziţiei Atelierul de Artă şi Brutăria CONCORDIA.

Damian Drăghici a avut un moment artistic la naialături de Orchestra Trandafirilor din CONCORDIA.La final, maestrul Leonard Iozefini a oferit copiilor şi oaspeţilor un moment magic de divertisment. 

„Nu trebuie să uităm că marele nostrum scop este să diminuăm numărul copiilor şi tinerilor care trăiesc pe străzi, fără un cămin, fără educaţie şi fără speranţe. Eforturile noastre comune, susţinerea noastră, resursele şi timpul nostru preţios – aceşti copii au nevoie de toate! Împreună putem să “dăruim o viaţă nouă” acestor copii,”, a afirmat Gregor Aufhauser, directorul general The Grand, în deschiderea evenimentului.

„Suntem extrem de onoraţi de faptul că cea de-a doua ediţie a evenimentului de caritate „Dăruieşte o nouă viaţă” s-a  bucurat de atât de multă solidaritate din partea companiilor care ne-au oferit pachete de sponsorizare, dar şi a prietenilor şi partenerilor  care au fost alături de noi aseară.  Suntem încantaţi totodată de solidaritatea vedetelor care au donat obiecte pentru licitaţie şi au venit să ne fie alături la acest eveniment inedit. Le mulţumim din suflet  partenerilor şi artiştilor care s-au implicat pro bono în susţinerea cauzei noastre. Cu fondurile strânse vor fi susţinute fiananciar programele de intervenţie şi educaţie a copiilor de la CONCORDIA.”, a declarat Irina Zaharia, directorul sociopedagogic al Organizaţiei Umanitare CONCORDIA.

Donaţii se pot face în continuare: numerele de cont disponibile se găsesc pe site-ul www.concordiacharityevent.ro, la secţiunea Concordia.

The Grand, complexul multifuncţional de lux care a organizat în decembrie cea de-a doua ediţie a evenimentului de caritate „Dăruieşte o nouă viaţă”, este un susţinător important al Organizaţiei Umanitare CONCORDIA. The Grand a organizat anul trecut evenimentul de caritate „Cine salvează o viaţă salvează întreaga lume” în beneficiul copiilor din CONCORDIA şi a donat direct fonduri organizaţiei.

Susţinerea copiilor şi tinerilor defavorizaţi este una dintre valorile majore ale companiei The Grand.

CONCORDIA este o organizaţie umanitară, neguvernamentală, apolitică şi non-profit, care are ca obiectiv recuperarea şi reintegrarea socială, şcolară şi familială a copiilor şi tinerilor care provin din familii dezorganizate, defavorizate social sau direct din stradă.

În prezent, CONCORDIA ocroteşte peste 400 de copii şi tineri, organizaţi în grupuri de tip familial de câte 8-12 copii, în casele şi locuinţele sociale pe care le administrează în Bucureşti, Ploieşti şi Ariceştii-Rahtivani (judeţul Prahova). De toţi aceştia se ocupa cu dedicaţie peste 170 de angajaţi, voluntari şi colaboratori.

Olga Gudynn Internaţional School (OGIS) a demarat recent un parteneriat de durată cu CONCORDIA, care constă în evenimente de strângere de fonduri, activităţi educative care să apropie copiii din cele două instituţii. Prin Fundaţia Olga Gudynn se organizează diverse evenimente umanitare.

Fundaţia Bright Light s-a alăturat evenimentului de caritate din acest an. Activitatea fundaţiei se concentrează pe iniţierea şi implementarea de proiecte în diferite domenii de interes, cum ar fi: incluziune socială, educaţie, sănătate, artă, cultură.

ITS Events Management colaborează cu Organizaţia Umanitară CONCORDIA, implicându-se în managementul evenimentelor, strângerea de fonduri şi alte activităţi.

 

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro