Duminică, 8 decembrie 2019 - 12:20:19
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

BACALAUREAT 2013/ Începe Bac-ul olimpicilor


20 mai 2013

257 de elevi de clasa a XII-a s-au înscris pe listele speciale cu cei care vor da ”Bacalaureatul Olimpicilor”, în perioada 18-23 mai 2013, mai devreme decât restul liceenilor, care încep examenele pe 10 iunie, ca să aibă timp să se pregătească pentru competiţii şi olimpiade internaţionale.

Majoritatea, peste 200, apar pe listele loturilor de sportivi, de aproape patru ori mai puţini însă faţă de anul trecut, când Ministerul Educaţiei a declanşat şi o anchetă pe această temă.

Luni, 20 mai, vor da primul test - proba orală la Limba Română. Marţi va avea loc proba orală la limba maternă, iar competenţele digitale vor fi testate în zilele de 22 şi 23 mai, urmate de alte două zile de verificare orală a cunoştinţelor de limbă străină.

Pe 27 mai, lunea viitoare, încep probele scrise de la Bacalaureatul Olimpicilor, cu examenul la Limba şi literatura română, potrivit calendarului stabilit de Ministerul Educaţiei.

Urmează probele de profil, proba obligatorie (28 de mai) şi cea la alegere (29 mai), apoi, pe 30 mai, proba scrisă la limba maternă, când se vor afişa şi rezultatele parţiale. Pe 31 mai se anunţă notele finale.

În ceea ce priveşte sesiunea pentru restul elevilor, din vară, înscrierile candidaţilor la prima sesiune a examenului de Bacalaureat 2013 se vor face între 27 şi 31 mai, când se vor încheia şi cursurile. Probele încep pe 10 iunie şi se încheie pe 5 iulie, iar rezultatele finale, după contestaţii, se vor afişa pe 12 iulie.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(124 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateServicii medicale de calitate la standarde europene

Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebookservicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 6 decembrie 2019
Autentificare
stiriactuale.ro