Miercuri, 24 aprilie 2024 - 6:05:52
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Magia sărbătorilor la Târgul de Iarnă de la Ploieşti Shopping City


12 decembrie 2013

Ploieşti Shopping City organizează în perioada 12 – 15 decembrie Targul de Iarnă, unde vizitatorii vor găsi bucate tradiţionale, precum brânzeturi, preparate din carne de porc sau dulciuri, cât şi obiecte lucrate de mesteşugari. În plus, clienţii mall-ului pot cumpăra un cadou deosebit şi din cadrul Târgului de Antichităţi, desfăşurat în aceeaşi perioadă.

Pe parcursul celor patru zile, expozanţii vor aduce bunătăţi de Crăciun, printre care preparate din carne de porc şi brânzeturi de la Mărginimea Sibiului, turtă dulce sau acadele. Cei care doresc să le facă daruri tradiţionale persoanelor dragi pot alege să cumpere obiecte de artizanat lucrate de mesteşugarii veniţi din ţară, precum ceramica de Argeş. Mai mult, pentru o atmosferă completă de sărbători, cei ce trec pragul mall-ului în această perioadă pot servi vin fiert sau ciocolată caldă. Târgul este deschis zilnic la Ploieşti Shopping City în perioada 12 – 15 decembrie, între 10:00 şi 22:00 şi este amplasat pe terasa din zona Food Court, lângă patinoar.
 

Tot în această perioadă, vizitatorii Ploieşti Shopping City pot face un dar diferit, alegând din varietatea de obiecte vechi expuse în cadrul Târgului de Antichităţi. Pasionaţii vor găsi aici pendule, gramofoane, tablouri, statuete Beethoven din marmură sau bronz, piese de mobilier de epocă, cât şi obiecte de filatelie sau numismatică. Vor fi prezenţi peste 15 colecţionari din oraşe precum Sibiu, Constanţa, Satu Mare, Bucureşti, Braşov, Suceava. Târgul este deschis zilnic în perioada 12 – 15 decembrie, între 10:00 şi 22:00.

Cele două evenimente fac parte din campania de iarnă desfăşurată de Ploieşti Shopping City. În timp ce părinţii pot alege cadouri pentru cei dragi, copiii se pot bucura de Fabrica lui Moş Crăciun, unde au ocazia să devină ajutoarele spiriduşului şef şi să înveţe să construiască jucării, să împacheteze cadouri şi să creeze felicitări.

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro