Marţi, 19 martie 2024 - 4:37:38
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


CNA/ Antenele rămân deocamdată pe UPC


11 mai 2012

cnaConsiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) va analiza solicitarea UPC de scoatere din grila sa de programe a canalelor Antena Group după 26 mai, dată care reprezintă termenul legal de soluţionare a cererii. În urmă cu două săptămâni, UPC a anunţat că platforma sa de satelit, Focus Sat, nu mai are dreptul să retransmită programele Antenelor, în urma unei solicitări a grupului media.

Până la o decizie a CNA, programele vor putea fi însă vizionate. Preşedintele instituţiei, Răsvan Popescu, a declarat că speră ca – prin amânarea unei decizii – cele două părţi să aibă timp să ajungă la o înţelegere. „CNA nu are obligaţia legală să intervină în relaţiile comerciale dintre părţi, iar solicitarea de a se pronunţa va fi amânată până la limita legală de 30 de zile (n.r. 26 mai), astfel încât părţile să aibă timp mai mult să se înţeleagă, iar publicul să fie cel câştigat”, a spus Răsvan Popescu.

Luna trecută, RCS&RDS a scos posturile Antena Group din grila de programe transmise prin satelit, după ce operatorul a refuzat să plătească sumele solicitate de trustul familiei Voiculescu.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro