Luni, 1 iunie 2020 - 4:13:03
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Autocarul implicat în accidentul din Ungaria a plecat gol din România


9 februarie 2014

"Autocarul plecase din România fără pasageri, iar cele 26 de persoane s-au urcat în localitatea Pecs pe 7 februarie 2014, cu destinaţia Băile Homorod. Grupul urma să se întoarcă în data de 17 februarie 2014. Inspectorii sosiţi la faţa locului verifică împreună cu autorităţile maghiare dacă lista de pasageri raportată corespunde cu persoanele aflate la momentul accidentului în autocar, precum şi activitatea conducătorului auto (dacă au fost respectate perioadele de conducere şi de odihnă)", se precizează în comunicatul Ministerului Transporturilor.

Constatarea aparţine echipei de experţi de la Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR) Arad, care au ajuns la locul accidentului petrecut în Ungaria.

Firma care deţine autocarul înmatriculat în judeţul Harghita are un parc de 42 de vehicule din care 36 de vehicule au eliberate copii conforme ale licenţei de transport, potrivit datelor centralizate de Autoritatea Rutieră Română (ARR). Autocarul implicat în accident are capacitatea de 49 de locuri, an de fabricaţie 1998 şi este clasificat la o stea. Frecvent operează pe teritoriul României, pe un traseu cuprins în programul de transport judeţean Harghita, se subliniază în comunicatul citat.

"Operatorul de transport are din anul 2011 licenţa de transport persoane şi un număr de 32 conducători auto angajaţi. Şoferul care se află la volan este deţinător al unui certificat profesional pentru transportul rutier de persoane, valabil până la data de 15.09.2015", potrivit comunicatului Ministerului.

În zilele următoare, inspectorii ISCTR vor face un control la sediul firmei, pentru a verifica activitatea de transport persoane efectuată de către această firmă, subliniază reprezentanţii MT.

Sursa: AGERPRES


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(203 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Servicii medicale de calitate la standarde europene

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebookservicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie

ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 mai 2020
Autentificare
stiriactuale.ro