Marţi, 19 martie 2024 - 4:49:27
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Mamaia, în flăcări


11 septembrie 2012

mamaia_O femeie a murit, luni dimineaţa, într-un incendiu puternic izbucnit la un magazin alimentar din staţiunea Mamaia şi care s-a extins la alte şase magazine, patru dintre spaţiile comerciale fiind distruse aproape în totalitate.

Pompierii constănţeni au intervenit cu trei autospeciale, luni dimineaţa, în jurul orei 03.00, la un incendiu puternic care a cuprins un magazin alimentar din centrul staţiunii Mamaia.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Constantă, flăcările s-au extins cu repeziciune la alte şase magazine din apropiere, intervenţia pompierilor pentru lichidarea incendiului durând aproximativ două ore.

În urma incendiului patru magazine ar ars aproape în totalitate, iar alte trei au suferite diferite distrugeri, pagubele estimate de proprietarii magazinelor ridicându-se la aproximativ 100.000 de euro.

După ce au reuşit stigerea incendiului, pompierii au descoperit între rămăşiţele arse, într-un grup sanitar, trupul carbonizat al unei femei care păzea magazinul alimentar şi care nu a mai reuşit să iasă la timp.

Până în prezent, pompierii nu au stabilit cauza incendiului.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro