Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 4:58:16
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Sfântul Andrei-zi liberă!


27 iunie 2012

zi-liberaCamera Deputaţilor a aprobat proiectul de lege care acordă zilei de 30 noiembrie statutul de "sărbătoare oficială".Pentru proiectul de lege au votat 236 de deputaţi, doi au votat împotriva şi 10 s-au abţinut.


"S-a spus că avem foarte multe zile libere în România. E adevărat. Cei din mediul de afaceri pot acorda o zi liberă, pe data de 30 noiembrie, iar în cazul în care nu va fi posibil se poate da zi liberă şi în altă zi, astfel încât să nu fie perturbate activităţile productive sau comerciale", a afirmat deputatul PDL Calian.


Deputatul PSD Marian Neacşu a subliniat la rândul său că acest proiect s-a bucurat de susţinerea întregului eşichier politic din Parlament.
"Miza nu o constituie acea zi liberă, ci faptul că Sfântul Andrei este ocrotitorul României iar această zi era normal să fie celebrata într-un mod în care să corespundă simţirii poporului român şi, nu în ultimă instanţă, faptului că într-un fel sau altul fiecare dintre noi simţim răspunderea morală, spirituală a unui atare eveniment", a spus Neacşu.


Proiectul de lege a fost deja adoptat de Senat, iar Camera Deputaţilor este decizionala


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro