Vineri, 19 aprilie 2024 - 2:32:12
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Veste extraordinară pentru Simona Halep: cum poate ajunge pe locul 2 în WTA


19 august 2015

Maria Sharapova şi Serena Williams s-au retras de la Cincinnati. Astfel, Simona Halep ar putea ajunge pe locul 2 în clasamentul WTA dacă ajunge în finala turneului Cincinnati.

"E o decizie grea pe care a trebuit sa o iau. N-am avut suficient timp sa ma recuperez. M-am antrenat aici cateva zile, dar cred ca aceasta e cea mai isteata decizie, pentru a putea ajunge la US Open cat de sanatoasa pot. Nu cred ca era o tinta realistica daca as fi jucat aici" a motivat Sharapova decizia, conform sport.ro, potrivit celor de la b365.ro.

În aceste condiţii cei de la WTA scriu pe site-ul oficial despre un scenariu de vis pentru Simona Halep - revenirea pe locul 2 mondial! Simona se afla la 490 de puncte in spatele Mariei Sharapova in acest moment.

Turneul de la Cincinnati devine foarte important pentru ca are implicatii in ceea ce priveste tabloul pentru US Open, acesta urmand sa fie facut dupa clasamentul WTA de saptamana viitoare, iar cine se va afla pe locul 2 cu siguranta nu o va intalni pe Serena Williams cel putin pana in finala.

Simona Halep va debuta la turneul de la Cincinnati impotriva frantuzoaicei Kristina Mladenovic, jucatoare in fata careia a pierdut de doua ori in tot atatea intalniri.

Mladenovic (locul 40 WTA) a trecut in runda inaugurata la Daniela Hantuchova (locul 68) si va avea ocazia sa joace pentru a treia oara impotriva actualului numar 3 mondial.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro