Miercuri, 8 mai 2024 - 2:54:01
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Remiză albă la Plopeni


21 octombrie 2018

CSO Plopeni - Petrolistul Boldeşti 0-0

Stadion: Gheorghe Şilaev.

Spectatori: circa 100.

CSO Plopeni: I. Marinică - Cr. Mihai, C. Neacşu, I. Filip, D. Chejnoiu - G. Bărăgan, Al. Cocu (80' B. Anghel) - N. Tînţaru, V. Niculescu, C. Vlad (43' A. Puiuleţ) - R. Huza (CPT).
Antrenor: Iulius Mărgărit.

Petrolistul Boldeşti: C. Niţache - R. Alecsandru, D. Badea, C. Ionescu, M. Tudor (CPT) - Al. Puchea, G. Bencea - E. Costache, T. Niţescu, M. Ene (46' Ov. Saulea) - Ad. Ilie (90' M. Petre). Antrenor: Marian Ilie

Cartonaşe galbene: R. Huza (31'), A. Puiuleţ (56') / C. Ionescu (13'), Ed. Costache (26'), T. Niţescu (36'), G. Bencea (70',79').

Cartonaş roşu: (79' G. Bencea).
Au arbitrat: Mădălin Dicu - Doru Petre (ambii din Bucov), Emil Gabriel Ţene (Ploieşti).
Observator: Ciprian Gambazu (Buşteni).

Jucătorul meciului: Narcis Tînţaru (CSO Plopeni).

Derbiul din etapa a X-a de la Plopeni, a avut în prim-plan două echipe foarte bune, ambele având acelaşi număr de puncte şi nicio înfrângere, în acest sezon. Gazdele au început foarte bine jocul, în min. 7, C. Vlad a centrat în suprafaţă de pedeapsă pentru N. Ţînţaru care a trimis peste poartă.

CSO Plopeni, a controlat jocul şi în min. 23, C. Vlad a reuşit o incursiune în stânga, dar a tras peste poartă. Replica oaspeţilor a venit în min. 33, când, fostul petrolist, T. Niţescu, a fost blocat de portarul I. Marinca, acesta respingând balonul afara.

În mitanul secund, Plopenarii au început mai bine şi în min. 50, V. Niculescu l-a găsit perfect în faţa porţii pe A. Puiuleţ, care a înscris cu latul, dar golul a fost anulat pe motiv de offside . Amfitrionii au mai avut două ocazii imense în min. 63, N. Tîntaru "a înşirat" mai mulţi adeversari i-a pasat lui Cr. Mihai, care a şutat milimetric pe lângă poartă.

În min. 64, V. Niculescu, rămas singur în flancul stâng, a expediat un şut mult peste poartă. Momentul psihologic s-a produs în min. 89, N. Tînţaru, a fentat mai mulţi adversari, a şutat la colţul lung, mingea a trecut linia porţii, dar asistentul Doru Petre, nu a validat golul pe motiv că mingea nu a intrat cu toată circumferinţa.

E de remarcat evoluţia formaţiei CSO Plopeni care a prestat un joc excelent. În schimb vizitatorii au reuşit să nu primească gol şi să caştige un punct.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Hidroprahova


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie




































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 8 mai 2024
Autentificare
stiriactuale.ro