Vineri, 31 martie 2023 - 12:58:38
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


SOCANT! Marian Costea, preşedinte Astra Giurgiu: "As dori să atrag atenţia petrolistilor asupra caracterului noului director sportiv al Petrolului"


26 ianuarie 2023

Marian Costea a fost numit presedinte al clubului Astra Giurgiu in vara anului 2021, inlocuindu-l pe Dănuţ Coman. Este un om cu o experienţă bogată in fotbalul românesc, activând la echipe precum Dinamo Bucuresti, UTA Arad, FC Brasov, U Cluj, Ceahlăul Piatra Neamţ. A făcut o declaraţie dură la adresa lui Marian Dima, noul director sportiv al Petrolului, despre care afirmă că este in continuare angajatul clubului de la Giurgiu. 

Marian Costea, Presedintele Astra Giurgiu : „As dori să atrag atenţia petrolistilor asupra caracterului noului director sportiv al clubului Petrolul. Marian Dima este incă angajatul Astrei Giurgiu, este drept că in această perioadă este in concediu fără plată. Clubul există, dar am luat decizia ca mai multi angajati să intre in concediu fără plată, până la rezolvarea problemelor financiare. 

La venirea mea ca presedinte al Astrei am fost primit cu foarte mare reticenţă de către ofiţerul de presă Marian Dima, probabil si pentru faptul că nu sunt un om usor influentabil. Ulterior am aflat că a pus un jucător, Paul Banu, să inregistreze discuţiile din vestiar, iar Nae Constantin ar trebui să fie atent la acest individ pentru că este capabil de multe mizerii. Am fost surprins să văd ca a fost primit in rândurile petrolistilor când toată lumea stie că este un anti petrolist declarat. Jucătorii vechi ai Astrei stiu despre injurăturile pe care le adresa clubului din Ploiesti, despre cum declara că abia asteaptă falimentul Petrolului. Spunea mereu că nu inţelege ce caută Claudiu Tudor in stafful echipei pentru că este un parior inrăit si că este convins că joacă meciurile Petrolului la pariuri. 

Este un tip periculos, specializat in suflatul in ureche si in linsul clanţelor. Vreau să le atrag atenţia suporterilor si patronilor echipei asupra caracterului acestui personaj. Este prieten cu o trompetă care scria la Gazeta Sporturilor, iar inregistrarile din vestiar au ajuns prin intermediul acestui Dima in presă. Asa va face si la Petrolul pentru că asta este stilul lui. Spune că Tudor joacă la pariuri, iar acum a devenit căţelusul lui. Spunea că Petrolul trebuie să dispară si acum se imbracă in tricoul Petrolului. Veţi vedea in timp ce poate face acest personaj si nu in sensul bun al lucrurilor” 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Duo_best_gaz


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook






































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 30 martie 2023
Autentificare
stiriactuale.ro