Miercuri, 24 aprilie 2024 - 6:26:53
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Mega-operaţiune anticorupţie în Muntenegru. Arestări pe bandă rulantă la nivel înalt


13 august 2015

Mai mulţi politicieni influenţi au fost arestaţi în Muntenegru sub acuzaţia de corupţie la scară largă, a informat joi cotidianul Vijesti care apare la Podgorica.

Primarul din Budva, cea mai mare staţiune de la Marea Adriatică, Lazar Radjenovic, şi administratorul oraşului Milena Marovic-Bogdanovic se numără printre cei arestaţi în cadrul unei anchete privind acordarea unor autorizaţii de construcţie care au provocat pierderi de milioane de euro la bugetul de stat.

Foştii primari Rajko Kuljaca şi Dragan Marovic au fost de asemenea reţinuţi, împreună cu Sleksandar Ticic, consilierul premierului Milo Djukanovic, şi 'alţi câţiva', se menţionează în articol.

Milena Marovic-Bogdanovic este fiica fostului preşedinte muntenegrean Svetozar Marovic, iar Dragan Marovic este fratele acestuia.

Procurorul general urmează să susţină declaraţii în acest caz într-o conferinţă de presă joi după-amiază, scrie Vijesti.

Muntenegru, ultima fostă republică iugoslavă care s-a desprins de Serbia în 2006, a deschis negocierile de aderare la UE, însă se confruntă cu cereri repetate de combatere a corupţiei sistemice, notează DPA.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro