Vineri, 26 aprilie 2024 - 4:09:26
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Demolări în forţă la Craiova


14 ianuarie 2013

Zeci de muncitori ai Primăriei Craiova au început să demoleze, luni dimineaţă, mai multe chioşcuri amplasate ilegal în cartierul Craioviţa Nouă sau ale căror contracte de închiriere au expirat, în total în această săptămână urmând să fie demolate 71 de magazine.

Acţiunea de demolare a început luni dimineaţă la ora 7.00, când zeci de muncitori din cadrul Primăriei Craiova au început să demonteze bucată cu bucată chioşcurile. Deomolarea are loc în urma unor dispoziţii ale primarului Lia Olguţa Vasilescu.

La acţiune au fost prezenţi şi peste 100 de poliţişti şi lucrători de la trupele speciale, pentru a preîntâmpina incidentele. Patronii au vociferat la vederea buldozerelor, însă nu s-au împotrivit. De altfel, aceştia ştiau încă de sâmbătă că urmează să le fie demolate magazinele şi au strâns marfa.

Scandalul demolării chioşcurilor a izbucnit anul trecut, la începutul lunii octombrie. Consiliul Local a decis să demoleze toate chioşcurile amplasate ilegal sau cărora le-au expirat contractele de închiriere. În 5 octombrie, nemulţumiţi de decizia luată în Consiliul Local, patronii de chioşcuri din piaţa Craioviţa Nouă au ieşit în stradă şi au blocat bulevardul Tineretului, iar pentru a calma spiritele a fost nevoie de intervenţia Jandarmeriei.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro