Marţi, 19 martie 2024 - 7:16:56
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 18 mai 2013


BERBEC: TAUR:
berbec Dimineata sunteti nevoit sa luati o decizie dificila: vi se propune o colaborare avantajoasa, dar partenerul de viata nu este de acord sa munciti in plus. Ganditi-va bine inainte sa luati o hotarare! Va sfatuim sa nu faceti excese alimentare. taur Reusiti sa terminati cu bine o activitate importanta. S-ar putea sa gasiti cu greu solutii la problemele familiei. Nu este momentul sa cumparati un obiect de valoare. Cel mai bine ar fi sa asteptati pana cand veti sta mai bine cu banii.
GEMENI: RAC:
gemeni Intentionati sa va asumati mai multe responsabilitati la serviciu, dar va temeti ca seful nu va fi de acord. Relatiile cu colegii de serviciu se anunta tensionate. Va sfatuim sa va ganditi bine inainte de a actiona. Stabiliti-va clar prioritatile! rac Sefii va apreciaza, dar sa nu va asteptati la felicitari din partea colegilor! Nu este momentul sa spuneti chiar tot ce ganditi. Dupa-amiaza mergeti in vizita la o ruda mai in varsta. Va recomandam sa fiti prudent in afirmatii, daca vreti sa evitati o cearta.
LEU: FECIOARĂ:
leu Nu este recomandabil sa va puneti mari sperante intr-o afacere, pentru ca s-ar putea sa fiti dezamagit. Dimineata apar mai multe evenimente neprevazute, care va strica planurile. Va sfatuim sa va pastrati calmul. Micile probleme se rezolva rapid si, spre seara, va recapatati buna dispozitie. fecioara S-ar putea sa nu mai plecati intr-o delegatie, din cauza unei probleme de sanatate. Sefii vor intelege situatia. Va sfatuim sa evitati certurile, pentru a nu va agrava situatia. Acceptati ideea ca trebuie sa va odihniti!
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta Dimineata s-ar putea sa aveti probleme la serviciu, din cauza zvonurilor lansate de o femeie invidioasa. La nevoie, puneti doi colegi fata in fata! Spre seara, va regasiti linistea alaturi de partenerul de viata. scorpion Intuitia va ajuta sa aflati de ce si-a schimbat un prieten atitudinea fata de dumneavoastra. Temperati-va nervozitatea, pentru ca nu rezolvati nimic certandu-va! Va sfatuim sa evitati speculatiile.
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator S-ar putea sa fiti nevoit sa luati o decizie dificila cu privire la asocierea intr-o afacere. Sfaturile unei persoane cu experienta va ajuta sa intelegeti ca avantajele financiare nu justifica timpul pierdut. Ar fi bine sa va ocupati mai mult de partenerul de viata si de familie. Altfel s-ar putea sa regretati mai tarziu. capricorn Va dati seama ca o femeie din anturaj va invidiaza. Nu este recomandabil sa provocati o discutie. Ar fi bine sa dati dovada de mai multa discretie. Va sfatuim sa va odihniti mai mult, daca vreti sa nu aveti probleme de sanatate.
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Relatiile cu partenerul de viata si cu prietenii sunt excelente. Va recomandam sa fiti prudent in afaceri. Nu alergati dupa castiguri usoare! Dupa-amiaza petreceti momente placute in compania celor dragi. Nu incercati sa va impuneti punctul de vedere! pesti Primiti un cadou cu valoare sentimentala deosebita. S-ar putea sa primiti si de la serviciu o importanta suma de bani. Nu sunt recomandate calatoriile in interes personal. S-ar putea sa cheltuiti prea mult si sa va certati cu partenerul de viata. Va sfatuim sa acordati mai mult timp celor tineri din familie.
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro