Marţi, 19 martie 2024 - 10:34:55
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 25 august 2017


BERBEC: TAUR:
berbec Se pare ca a venit vremea sa va ocupati de anumite probleme familiale pe care le-ati tot amanat. S-ar putea sa fiti nevoit sa faceti cateva drumuri, iar cheltuielile ar putea fi mai mari decat ati anticipat.Va sfatuim sa va organizati cat mai riguros daca vreti sa duceti la bun sfarsit tot ce v-ati propus pentru azi. Fiti atent la acte, pentru ca exista riscul sa le pierdeti! taur Astazi ati putea avea tendinta sa va asumati prea multe riscuri. Va sfatuim sa fiti prudent si sa nu incercati sa faceti mai mult decat se poate. S-ar putea sa se iveasca o ocazie neasteptata de a castiga bani. Va recomandam sa tineti cont si de dorintele partenerului de viata.
GEMENI: RAC:
gemeni Se pare ca sunteti intr-o forma intelectuala foarte buna. La locul de munca sau in afaceri puteti face pasi mari inainte.Este o zi buna si pentru a face planuri de viitor.Aveti ocazia sa incepeti o activitate prin care sa va afirmati in societate. Prietenii si persoana iubita va sprijina rac Se pare ca sunteti plin de energie si va simtiti instare sa faceti mari eforturi fizice si intelectuale. Puteti sa profitati de acest context astral favorabil pentru a rezolva chestiuni dificile, dar eastrolog.ro va recomanda sa nu va suprasolicitati.In a doua parte a zilei este posibil sa primiti oaspeti sau sa mergeti in vizita la prieteni. In relatia cu persoana iubita nu se intrevad probleme deosebite.
LEU: FECIOARĂ:
leu Astazi pot avea loc schimbari importante, mai ales in plan profesional sau in afaceri. Este o zi buna pentru consolidarea relatiilor, atat a celor personale cat si a celor profesionale sau de afaceri. Aveti posibilitatea sa va faceti noi prieteni sau sa stabiliti noi relaii de parteneriat in afaceri.Pentru a realiza tot ce v-ati propus pentru azi, eastrolog.ro va sfatuieste sa nu va ocupati de mai multe lucruri in acelasi timp. fecioara La locul de munca sau in afaceri aveti posibilitatea sa puneti in practica proiecte pe care le pregatiti de mai mult timp. Aveti sanse sa obtineti beneficii importante si sa va faceti remarcat in plan social. Munca depusa in aceasta perioada va da rezultate dupa mai mult timp, asa ca va recomandam sa aveti rabdare si sa fii perseverent.
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta Este momentul sa va ocupati de reparatii, reamenajarea locuintei, zugravit etc. Aveti sanse sa faceti schimbarile pe care vi le-ati propus pentru a imbunatati confortul caminului.Va sfatuim sa tineti cont si de dorintele celorlalti membri ai familiei scorpion Este momentul sa va ganditi serios la o afacere care va poate aduce bani frumosi in viitorul apropiat. Relatiile cu prietenii ar trebui sa decurga fara probleme deosebite. In familie, insa, este posibil sa aveti discutii aprinse din cauza ca aveti tendinta sa va sustineti cu incapatanare punctul de vedere.Va sfatuim sa fiti cat mai flexibil si mai diplomat.
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator La locul de munca sau in afaceri, azi aveti posibilitatea sa rezolvati probleme foarte dificile.In relatiile cu colegii sau cu partenerii, aveti tendinta sa fiti excesiv de autoritar si riscati sa se ajunga la conflicte.Aveti nevoie sa va relaxati si sa va odihniti mai mult. capricorn Rezultatele deosebite obtinute in ultima vreme la locul de munca sau in afaceri va pot atrage invidia colegilor sau a partenerilor. Dupa-amiaza s-ar putea ca persoana iubita sa va reproseze ca acordati prea multa atentie carierei. Ar fi bine sa acceptati o discutie deschisa. puteti petrece o seara relaxanta in compania unor persoane apropiate.
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator In prima parte a zilei s-ar putea sa fiti nervos din cauza ca trebuie sa finalizati o lucrare urgenta. Atentie la tendinta de a deveni irascibil si de a-i critica pe toti cei din jur! Dupa-amiaza aveti posibilitatea sa va relaxati, cu prilejul unei intruniri cu persoane apropiate. Seara este posibil sa faceti planuri pentru o excursie impreuna cu familia. pesti Se intrevede o zi agitata, cu numeroase probleme de rezolvat. Se pare, insa, ca sunteti in forma si capabil sa duceti totul la bun sfarsit.Parcurgeti o perioada favorabila in plan profesional sau in domeniul afacerilor, dar rezultatele vor aparea dupa mai mult timp. Este important sa fiti perseverent si sa nu va pierdeti increderea si rabdarea.Astazi nu sunt recomandate initiativele si deciziile cu implicatii financiare.
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro