Joi, 28 martie 2024 - 5:56:04
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Geta Voinea Factory s-a deschis în AFI Palace Ploieşti


18 decembrie 2014

În AFI Palace Ploieşti s-a deschis Geta Voinea Factory, unul dintre cele mai cunoscute saloane de înfrumuseţare din România.

“Suntem bucuroşi să avem în AFI Palace Ploieşti încă un partener de încredere şi să le oferim clienţilor noştri servicii de cea mai bună calitate. Geta Voinea este un brand renumit şi de astăzi va fi accesibil şi ploieştenilor, alături de alte zeci de branduri exclusiviste”, a declarat Israel Vizel, Mall Manager AFI Palace Malls Division.

Situat la etajul centrului comercial, salonul îşi va aştepta clienţii cu personal specializat, calificat pentru a oferi cele mai bune servicii.

Succesul înregistrat în hairstyling timp de peste 30 de ani, i-a asigurat Getei Voinea un nume de rezonanţă în domeniu. Din 2008, Geta Voinea operează exclusiv sub brandul GV Hair International, cunoscut publicului larg sub numele de Geta Voinea Hair and Beauty Salon. Pasiunea pentru înfrumuseţare este numitorul comun al clienţilor Getei Voinea, VIP-uri sau persoane obişnuite, cu toţii sunt primiţi şi serviţi în acelaşi mod special.

Geta Voinea Factory este un concept fresh, ce vine cu o nouă abordare. Pentru acest concept s-a dezvoltat un sistem special şi foarte atractiv de stabilire a preţurilor la serviciile de Hair, Nails şi Beauty, oferite clienţilor. Acesta le permite achiziţionarea de pachete (Basic şi Full) la care se pot adăuga servicii individuale sau adiţionale, iar prin cardul de membru Geta Voinea vor avea beneficii substanţiale la preţurile deja atractive.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro