Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 3:54:26
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Anunţ important pentru călătorii români în Germania. Grevă la Lufthansa


12 martie 2024

Ministerul Afacerilor Externe a emis un avertisment către cetăţenii români care călătoresc în Germania, informându-i despre greva  însoţitorilor de bord angajaţi ai companiei aeriene Lufthansa. Grevele sunt programate să aibă loc la Aeroporturile Frankfurt am Main şi Munchen, cu impact asupra tuturor zborurilor operate de Lufthansa în aceste locaţii.

Conform comunicatului emis, grevele sunt planificate pentru marţi şi miercuri, între orele 4:00 şi 23:00, la ambele aeroporturi. Astfel, călătoriile planificate sau în curs de desfăşurare care implică zboruri operate de Lufthansa trebuie să fie luate în considerare în contextul acestor greve.

Pentru a obţine informaţii suplimentare şi pentru a monitoriza situaţia zborurilor, se recomandă călătorilor să consulte paginile de internet ale aeroporturilor respective: Frankfurt Airport şi Munich Airport.

În caz de dificultate sau de necesitate de asistenţă consulară, cetăţenii români sunt îndemnaţi să contacteze misiunile diplomatice şi oficiile consulare ale României din Germania. Apelurile vor fi redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS), unde operatorii Call Center-ului sunt disponibili în regim de permanenţă. De asemenea, pentru situaţii de urgenţă, au fost puse la dispoziţie numere de telefon de permanenţă pentru fiecare oraş important din Germania, precum Berlin, Bonn, Munchen şi Stuttgart.

Pentru informaţii actualizate şi recomandări în timp real, cetăţenii români sunt sfătuiţi să consulte paginile de internet ale misiunilor diplomatice şi să utilizeze resursele online disponibile. Este important ca toţi călătorii să fie la curent cu situaţia şi să ia măsurile necesare pentru gestionarea călătoriilor lor în conformitate cu informaţiile oferite de autorităţi.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro