Marţi, 16 aprilie 2024 - 7:43:26
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ştii unde se vor fabrica bomboanele Bacci?


29 noiembrie 2012

A trecut vremea în care investitorii doreau să înfiinţeze afaceri doar în apropierea marilor oraşe. Introducerea magistralei de gaze în partea de sus a judeţului a adus localităţilor din această zonă a Prahovei noi oportunităţi de dezvoltare.

Spre exemplu, la Poienarii Burchii funcţionează una dintre cele mai moderne sere din Prahova. Pe un hectar de teren, un investitor din Republica Modova a montat o seră achiziţionată din Olanda, seră în care se produce salată verde şi plante aromatice. Interesant este că tot sistemul fiind computerizat, firma are numai 15 angajaţi, deşi furnizează salată atât pentru hipermarketurile din Ploieşti, cât şi pentru cele din Capitală.

Mircea Cosma a anunţat că primarul din Puchenii Mari negociează în aceste zile la Roma înfiinţarea unei fabrici de bomboane Bacci, fabrică în care ar urma să fie înfiinţate aproximativ o sută de noi locuri de muncă şi le-a recomandat edililor din Prahova să caute investitori. „A trecut vremea când spuneam noi cu muşchii ca oţelul om culege muşeţelul”, a spus Cosma.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 16 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro