Joi, 28 martie 2024 - 3:26:21
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Atac armat în Turcia. Autocarul echipei Fenerbahce, atacat cu gloanţe


5 aprilie 2015

În seara de sîmbătă spre duminică a avut loc un atac armat asupra autocarului celor de la Fenerbahce. Acesta venea de la Rizespor, unde echipa cîştigase meciul din campionat cu 5-1, anunţă gsp.ro.

În timp ce autocarul se îndrepta către aeroportul din Trabzon, şoferul acestuia a fost împuşcat chiar în timp ce traversa un pod, iar starea sa este foarte gravă. Imediat după incident, victima a fost transportată de urgenţă la spital. Jucătorii care se aflau în autobuz au scăpat teferi.

Conform unor publicaţii de ştiri  din Turcia, şoferul ar fi decedat, însă informaţia nu este confirmată. Alte surse susţin că victima se zbate între viaţă şi moarte. Autocarul a fost oprit imediat.

După ce l-au împuşcat, şoferul a fost aproape să piardă controlul, dar gărzile de corp au intervenit şi au oprit autorcarul. Doctorul echipei i-a acordat şi el imediat primul ajutor. Şoferului îi curgea sînge şi pe gură şi pe urechi

"Ne-a ajutat Allah să scăpăm. Ce se poate spune? Este o atrocitate. Să le fie ruşine celor care încurajează astfel de fapte. Aţi văzut sângele, aţi văzut autocarul. S-a tras cu arma. Vorbim despre armă. Am trecut de stadiul atacurilor cu pietre. Este vorba de suflete aici. Nu mai este nimic de spus. Îi urăm însănătoşire grabnică şoferului", a declarat Ilhan Ekioglu, vicepreşedinte al clubului din Istanbul, scrie mediafax.ro.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro